Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vīrietis un nauda.

Reitings 61
Reģ: 08.04.2013
Pēc jūsu domām, kādi maksājumi vīrietim būtu jāuzņemās nopietnās attiecībās (nedomāju studentu attiecības, kad abām pusēm trūkst naudas). Ko domājat par naudas dalīšanu vienādās daļās? Vai tomēr vīrietim jāuzņemās lielākie tēriņi?
10.04.2013 11:54 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Manas mammas draudzenes virs arii pardeva vinjas dzivokli, lai uzceltu maaju, jo pashiem 2 beerni un ar nosacijumu, ka maja uz tas sievietes varda- pus gadu shkjirusies un vibja nespeej apmaksaat ne krediitu, ne paardot, ne iziret to maaju - a vinjam vienalga! Ta ka tas majas celshanas - koks ar 2 galiem!
11.04.2013 09:20 |

Reitings 91
Reģ: 14.03.2013
No otras puses, ja dzīvo kopā ar vēl vienu cilvēku, vieglāk nomaksāt rēķinus :D
Paliek nauda pāri savām vajadzībām ... vismaz man :D

Bet, jā ar hipotekāro kredītu var kārtīgi iegrābties :/
Tādēļ pagaidām arī nedomāju neko celt/pirkt/utt. :D
Puisis arī nomierinājies - beidzot uz zemes nolaidies :D
11.04.2013 09:22 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Aha, protams. Tik nez cik "kopiigs" tas buus lauliibas skirshanas gadiijumaa un vai tas tiks godpraatiigi daliits uz puseem. Katraa zinjaa malacis sieviete. Vismaz nedraud sliktaakajaa gadiijumaa palikshana uz ielas.
Manaa gadiijumaa maajaas ir ko dariit plus paraleeli tagad arii studeeju. Man ir daarzs, kuraa audzeeju daarzenjus, ir pukju dobes, paliela platiiba ap maaju, ko uztureet kaartiibaa, maajas izmeers arii nav no mazajiem, piedevaam pati konserveeju, marineeju, ik pa laikam restaureeju kaadu meebeli, gatavoju eest mums pashiem, speciaalus dieetai atbilstoshus eedienus viirateevam. Dziivoklii laikam tieshaam aiz garlaiciibas atdotu galus.

bús kopígs arí skjirshanás gadíjumá- dalísies uz pusém, pirmkárt ir par to runáts, otrkárt, uzticos un man uzticas, tápat vinjam ir pieeja manam kontam, gribés, panjems visu. un nekad dzívé neesmu skjírusies ar naidu un strídiem par mantas dalíshanu. esmu aizgájusi no kopígi pirktá dzívokla neprasot ne santímu! un varu izdarít tá vélreiz, ja bús vajadzíba. es nebaidos dzívi sákt no nulles...

ja es dzívotu laukos, arí vélétos nestrádát, bet rushináties dárzos, siltumnícás, patík, plus savi konservi, viss pashu audzéts - forshi!
11.04.2013 11:11 |

Reitings 131
Reģ: 14.10.2012
skaistakaisI
Nē, es tā to nebiju domājusi!
Taču vīrieti, kurš nevar samaksāt par dzīvokli un tas ir jādara sievietei es par vīrieti nenosaukšu!
Katrs savs laimes kalējs!:)
Labi, varbūt kādam to vienkārši nesaprast, bet labāk raudāt mersedesā nekā trolejbusā:)
11.04.2013 16:21 |

Reitings 500
Reģ: 11.04.2013
Sonreir, man meitenes ir princeses, nac pie manis?
11.04.2013 16:23 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Sancho tu mitinies krutā dzīvoklī,bet rakstīji kaut kādam čalim no Precamies?! :D :D :D
12.04.2013 11:01 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Vīrīetis uzņemas visus tēriņus. Es strādaju savai izaugsmei, pelnu savām vajadzībām lai nav no viņa jāprasa. :)
12.04.2013 11:06 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Zii- es domāju, ka kkas tāds notiek tikai pasakās, bet izrādās, ka arī reālajā dzīvē. ja viņš vairāk nedzer un nepīpē, tad tu esi ļoti stipra sieviete un esi paveikusi varoņdarbu uzcelot augšā, var teikt, pagrimušu cilvēku. protams, ka kas negribēs, arī necelsies. bet apsveicu jūs :)
12.04.2013 11:10 |

Reitings 500
Reģ: 11.04.2013
Vīrīetis uzņemas visus tēriņus. Es strādaju savai izaugsmei, pelnu savām vajadzībām lai nav no viņa jāprasa.

Un parazitēšana uz viņa rēķina? ej un dzivo zem tilta, grauz sniegu, savu naudu turi kontā nākotnei- tad varēsi teikt, ka tew nekas nav jāprasa viņa.
12.04.2013 11:12 |

Reitings 188
Reģ: 03.07.2012
Jāsaprot, ka vīrietis arī ir cilvēks. Viņam arī ir savu spēju robežas. Izvēloties savu vīrieti, taču apzināties viņa potenciālu. Ja džekam nav apgriezienu, tad nevar gaidīt no viņa zelta kalnus.
Un tā konkrētāk attiecībā ar rēķiniem un dzīvošanu, visam jābūt tā, lai vīrietis jūtas kā vīrietis un sieviete - kā sieviete.
12.04.2013 12:39 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Kas ir latvijas bomžu savienība sametās pa latiņam un interneta kafejnīcā ienāca kopistiski cosmo pačīkstēt par sievietēm? :D Neviens nav vainīgs ka neprotat pelnīt un lietnat tur kur nevar atļauties :D Bet galvu augšā katrai ābolpusītei ir otra pusīte :D
12.04.2013 13:29 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Hahahaa, Burgeri! Pasaki tad kaa ir jabut? Virietim, kursh skaitas stipraakais dzimums ir jaievaacaas pie sievietes dziivokli?? Un vinjai veel japarupejas kaaa, lai taadus mugurgrauziishus vakaraa pabaro?
12.04.2013 13:46 |

Reitings 4
Reģ: 15.04.2013
Primāri, vīrietim jānodrošina normāla eksistence,
pārējais jau pēc abu iespējām uz to brīdi un vēlmēm.

Vēl viena lieta, jaunas diskusiju vērs :

Ttas stāsts nav TIKAI par naudu, sievietei pēc būtības ir vienalgā kā Jūs panākat rezultātu :
ĻOTI dzīves komfortam var panākt ar apsviedību, izdomu, savām rokām. Pat, lai ceļotu var atras dažādas viltības.

Es uzdrošināšos teikt, ka sievietes acīs virišķība izaug ekspinenciāli,
ja Jūs spējat no pieejamajiem līdzekļiem kaut ko vērīgu sakombinēt, uztaisīt.

Arī sievietēm pateikšu, mēs ļoti novērtējam, ja jūs spējat saimnieciski
kārtot lietas, neatkarīgi no tā cik ir tās naudas.
17.04.2013 10:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)