Hmm palasot, kārtējo reizi pierādas, ka sievietes nemaz nav monogāmas. Nereti pat vīrieši ir daudz uzticīgāki.
Sēdējām vienreiz bariņš un tieši bija atklātā diskusija par krāpšanu. izrādījās 80% no sievietēm bija krāpušas, kādu savas dzīves laikā. Bet tikai, ja labi 30% vīrieši bija ko tādu darījuši.
Bet skatoties nevis nosodoši, bet tīri reāli, tā ir cietsirdīgākā lieta, ko var izdarīt attiecībā pret otru cilvēku, kas tieši izrāda empātijas trūkumu, jeb savtīgumu.
Es, kad biju attiecībās nespēju krāpt savu draudzeni. Bija lieliska iespēja un ja vērtētu skaistuma kritērijus - arī ļoti skaista sieviete, bet nespēju tieši tādēļ, ka man mana sieviete likās dārgāka, par personīgo baudu.
Un ja vēlies veidot jaunas attiecības, jo vecās ir izsmeltas - tad pareizākais un cēlākais ir izšķirties pirms spert šo soli, jo tajā brīdī tu neriskē uz otra cilvēka rēķina, bet gan uz sava, jo neveiksmes gadījumā paliksi viens un sāpināts, ne tiks sāpināts, kāds cits.
Īsāk sakot krāpnieka profils ir šāds
Egoistisks cilvēks, kurš nav apveltīts ar empātiju, savā ziņā nedrošs par sevi un ļoti ļoti gļēvs ;)