sveikas!
datorā uzgāju mapi ar vecajām dziesmām, nu tādām no 80mitajiem, 90mitajiem, uzreiz sirsniņai siltāk palika :D ļoti labi gabali, nevis tikai bumsī visas 3min viens bass, kā jau mūsdienām raksturīgi. anyway... ielieciet kādus vecos labos hitus,kas jums patikuši, labprāt paklausīšos un varbūt atradīšu ko sen nedzirdētu! :)
Man vispār patīk tā laika mūzika,ļooooti daudz dziesmas,konkrētu tagad nevaru izvēlēties :)
Vispār atdotu daudz ko,lai tiktu tā laika kādā,piemēram,Bon Jovi vai Guns n roses koncertā :) Kratītu matus ādas jakā un kliegtu kā traka..viss tas fīlings liekās tik Uhhhh :))
Man arī tas laiks ir mīļākais, tāpēc grūti nosaukt tikai dažus labus hitus, bet, izslēdzot visas populārās rock grupas, tad no doubt un scooteru es joprojām klausos. :D
5dien Rīgā bija DJ Sash, neatceros vairs, kura laika dj viņš ir, bet patīk divas dziesmas - adelante un ecuador. :D Biju pavisam piemirsusi un viņa reklāmas man atgādināja.
aaa, pārāk daudz. es vispār klausos kaut kādi60% vecās dziesmas, 40% šī gadsimta. :)
bet, nu, šeit ir tiešām tikai minimāla daļa no tām, ko klausos - gan 90tie, 0tie, gan vēl senāka mūzika. Nesen sāku tikai likt kopā vienā youtube playlistē
Bet vēl jau nevar nepieminēt The Verve, kas, manuprāt, ir viena no ģeniālākajām grupām ever un tāpat arī Neil Young