Man arī šī ir liela problēma.
Kursus pabeidzu, ieguvu diplomu par to, ka esmu ieguvusi kvalifikāciju apkalpojošajā sfērā. Kaut kāda pieredze iegūta skolas prakses ietvaros, kad pāris mēnešus vajadzēja pastrādāt viesnīcās. Krievu valodā perfekti nerunāju, taču saprotu. CV izsūtīti tik daudz, ka jau vairs nezinu cik - ne tikai savā sfērā, bet arī citur - gan uz lielveikaliem, gan noliktavām, pat uz apkopēju un trauku mazgātāju vakancēm utt. Uz intervijām ir būts, bet, par spīti tam, ka liekas, ka intervija aizvadīta patiešām labi, beigās saņemu atteikumu, jo izvēlēts cilvēks, kuram bijusi lielāka pieredze.
Tiešām vairs nezinu ko darīt. Rokas jau nolaižas, jo situācija ir tiešām dramatiska - uzturlīdzekļi tikpat kā vairs nav, sāku aizņemties kredītus, kurus nezinu kā atdošu, bet daru to, jo vajag naudu pārtikai. Esmu viena pati bez draugiem un paziņām pilsētā, kurā cīnos, bet nu jau sāku zaudēt. Vairs nezinu ko darīt. Teju vai raudāt gribas par to, ka ar savu diplomu par kura iegūšanu pūlējos cik spēka, tagad varu sēdēt četrās sienās un slīkt aizvien lielākā bezcerībā un parādos.