Siera kūka, ka nav jācep:
Pamatne - 1,5 paciņas selga cepumu sajauc kopā ar puspaciņu sviestam, kas tad sanāk 100g, ieklāj veidnē.
Virsma - 3 filadelfijas sieri (esmu ņemusi arī kārumu); 200 g saldais krējums; 1glāze cukura, puse citrona, paciņa želantīna, persiku pusītes kompotā.
Putukrējumu saputo ar cukuru, pievieno visu svaigo sieru, sarīvētu citrona mizu, puscitrona sulu, izmaisa viendabīgā masā.
Pusglāzē ūdenī izšķīdina želantīnu un uzbriedina (var darīt arī tā kā uz paciņas rakstīts, lai labāk sanāk), ja sacietē par daudz, tad jāpatur siltā ūdens peldē, pusi glāzi želantīna pievieno klāt masai, kuru uzliek uz pamatnes. Otru pusi želantīna sajauc kopā ar persiku pusīšu sulu, taču ne visu. Persoku pusītes sagriež gabaliņos un liek kūkai pa virsu, smuki izkārto, tad to sulu un želantīnu uzlej pa virsu.
persiku vietā var mēģināt arī citas ogas.