sveikiņas jaukās!
vai kāda zin kādu padomiņu, lai tiktu vaļā no tās sarkanās nokrāsas mata pigmentā? Tas tā kaitina, ka paskatoties tuvplānā uz matiem kliegt gribas un dusmoties:(
HELP:(
Ja sarkanais pigments ir tavos dabīgajos matos,tikt vaļā no tā nevarēsi. ;) Ja iepriekš ir bijuši sarkani mati un tagad centies atbrīvoties,tad pacietība un vēlreiz pacietība :)
atigita- mati vidēji brūni, pirms tam bija melni,ņēmu nost ar krāsa noņēmu un tagad katrs mats ar tādu sarkanu piesitienu, pat ja pēc būtības brūns.. zilo šampūnu? vai tad tas nav tikai blondīnēm?
Dabīgie man ir gaiši gaiši brūni bez kaut kāda sarkana pigmenta:D nez no kurienes viņš radies:(
womankind- ir krāsots gan frizētavā gan mājās-nekur netiek galā un nekas, kā pamazgājas laukā krāsa tā atkal sarkanīgi.
Cik zinu, tad tumši brūnais pigments nomāc sarkano, atliek tad krāsot tumši brūnus. Es atkal gribu par kādiem diviem toņiem pagaišināt matus, lai labāk pieķertos noskatītā krāsa, bet nezinu, kā lai to izdara bez balināšanas. Jāliek citrons matos :D
Nē, man tumši mati nepiestāv, tpc tgd arī krāsoju gaišākus..
Riot!- neliec citronu, esmu mēģinājusi, jo kmr tos izsausinātos matus atkal savedīsi kārtībā paies ilgs laiks:(