Man liekas ka manai māsai kaut kas nav kārtībā ar dzird, vai nezin ko.
Pirms kāda laika izslimoja ausu iekaisumu, kā gripas omplikāciju cik sapratām, nopietns iekaisums bija, bet it kā izārstējām, tīrījām austiņu pilinājām papildus bija klepus iesnas ko ārtējām ar sīrupiem.
Tagad pa mājām dzīvojas bērns, viņa ir pacietīga, pat neteica, ka iepriekš sāpēja austiņa tikai kad daktere paprasīja tad pateica un parādīja.
Tagad man ir neizpratne par viņu.
Atkal klepus iesnas jau labu laiku nepāriet, bet tas pats arī ir mammai, ka nepāriet, lai ko arī darītu, bet atšķirība tāda ka mazajai šķiet ausī ir kaut kādi trokšņi, viņa man pie auss pieliek savu ausi un prasa lai paklaulos, saka ka dzird ku ku, nevaru saprast muļķojas vai ne, sēžu tagad cosmo, televīzors fonā viņa spēlējas, tad pagriežas pajautā "panāc?" "ne, es tagad nevaru" un turpina spēlēties, es neko neprasīju, pie ārsta būs jābrauc, bet gribējās zināt vai tas ir kaut as nopietns, vienreiz prasīja lai izslēdzu telefonam skaņu, bet nevaru saprast vai tas pa miegam nebija sapņojot, bet actiņas it ā pavēra man blakus guļot :( nekā es nesaprotu :(