Persy
:D
Nu vienīgās svara izmaiņas, ka kopš vidusskolas beigšanas palēnām ir kādi 6-10 kg nākuši klāt :D
Bet neko neesmu darījusi, lai samazinātu pēdas izmēru. Patiesībā pati par to brīnos un reiz jau gribēju taisīt diskusiju par šo tēmu.
Vai citas nav novērojušas, ka jums gadu laikā ir samazinājies nepieciešamais kurpju izmērs?
Mana teorija bija tāda, ka patiesībā jau mans kāju izmērs paliek tāds pats, bet kopumā sievietēm kāju izmēri tagad ir lielāki, kā piemēram, pirms 20 gadiem. Tāpēc, lai sievietēm nebūtu jāpērk, piemēram, 42. vai 43. izmēra kurpes, kas pēc vecajiem standartiem varētu šķist šausmīgi nesievišķīgi, tad visi izmēri ir pabīdīti nedaudz uz augšu. Piem., tas, kas agrāk bija 39./40., tagad ir 38. Tas, kas agrāk bija 40./41., tagad ir 39. utt. Psiholoģiski droši vien ir patīkamāk sievietei teikt, ka viņai ir 40. nevis 42. kājas izmērs.
Bet tā man ir tikai tāda teorija. Ja citas nav novērojušas šādas izmaiņas izmēros, tad tomēr jādomā, ka man vienkārši kaut kādu iemeslu dēļ samazinās pēda :D