Sveicinātas!
Man ir ļoti sausi mati. esmu izmēģinājusi dažādas matu maskas utt :) varbūt kāda varētu ieteikt kkādus matu kopšanas līdzekļus?? :) varētu padalīties savā pieredzē:)
ieteiktu nomainiit, labaak tad John Frieda vai Umberto Giannini. Un leave-in liidzekljus, piem. spreju, ko lietot ikdienaa, lai mitrinaatu matus. un masku vismaz 1x/ned.
dabīgi blondi = smalki un trausli.
Kā veido? Cik bieži mazgā? Kā slauki? Kādu apģērbu nēsā (ja vilnas, tad noteikti ir jāātcerās, ka mati ir jāsavāc astē vai jāpaceļ, lai neberzējas gar vilnu)?
Ir daudz dažādi sīkumi, kas to ietekmē.
Dabīgi blondajiem es iesaku periodiski 1x mēnesī rīcineļļu kā masku. Bet reizi nedēļā vai divās kādu citu mitrinošu un nostiprinošu masku.
Nu, es mēģinātu cīnīties no iekšas (zivju eļļa, ragu/nagu vitamīni ar cinku un selēnu, utt) un no āras, ar kaut kādām matu augšanas eļļām, kokosa eļļu, da jebko, ko iemasē tieši galvas ādā un patur pirms mazgāšanas vai uz nakti. Kā jau tev pareizi saka, iemesls ir sausa galvas āda. Vēl var mēģināt kaut kādus no tiem soap-free šampūniem, kam būtu jābūt ādu nesausinošiem, kaut vai šādu:
agrāk lietoju aizsarglīdzekļus ,bet jēgas nav! lūzt tāpat!
Nomaini līdzekļus, jo bez tiem situāciju tikai pasliktināsi. Bet labāk būtu vispār taisnotāju nolikt vistālākajā plauktā, un tā vietā iegādāties nogludinošus serumus. Nebūs, protams, perfekti taisni mati, bet pūdeļa efekts arī izpaliks.