Čau,
Pirmdienas sucks :D es šodien ar tik labu garastāvokli piecelos, atbraucu uz darbu un jau pirmajās 10 minūtēs man bija nočakarēts garīgais, vienam no lielajiem klientiem krava aizsūtīta kaut kur ellē ratā uz nepareizo lidostu kaut kur Irākā. Nice, have a nice day to me. B*.
Un izrādās, ka man šodien ir eksāmens skolā. Wiiii
Runājot par darbu, es tāāā gaidu maiju, lai šitam darbam uzliktu pamatīgu klucīti, hehe, un notītos pie konkurentiem :D šajā sakarā es uzskatu, ka poenciālos darbos un intervijās ir ļooti svarīga savstarpēja saprašanās ar vadību, jo tur mani uzaicināja pēc tam, kad dažas reizes biju ciemos pie bijusa kolēģa un ar viņa priekšniekiem sedējām un dzēram kafiju ar konjaka konfektēm, un pļapājām :D pēc tam jau bija manāms atbalsts man, kad runaju ar viņu šefiem, līdz ar to par mani aizlika ļoti labu vārdu :)
Intervijas arī visādas bijušas, bet nu tur kur ir bijuši testi, es parasti izgāzos elementārās lietās :D un pēc tam domāju, ka par mani gan jau kā par klasisku blondīni padomāja, lai gan īstenībā ikdienā es perfekti zinātu, ko, kur,kā. Visforšākās ir intervijas angliski ar ārzemniekiem, jo man liekas, ka vini viengie reāli ar interesei klausās un beigās jau ta intervija pārvēršas par tādu jauku sarunu :)