Jums kādai ir ibanka? Varat tajā ieiet? Es nesaprotu, kāpēc, bet man visu laiku rāda invalid input, un neļauj tikt iekšā. Parole un lietotāja numurs 100% ir pareizi! Pie tam, esmu mēģinājusi ieiet jau vairāk par 5 reizēm, bet ibanka vēl ar vien nav nobloķējusies, tā kā man sajūta, ka tā ir bankas vaina!
Kādai vēl tā ir?
Cik labi, ka Cosmo apmeklētājas nekad neklusē .. man tieši tas pats, jau domāju, ka pati esmu paroli aizmirsusi, kaut gan pierakstīta :D Jā, viņiem gļuks tātad.
ja nebūs Cosmo diskusija, būs vien jāzvana, lai atbloķē.
Marchixa, haha man tāpat. :D Jau gandrīz padevos, kad, atverot cosmo, neviena nebija pačīkstējusi pirms manis. Ar pēdējo cerību te rakstīju - un te nu jūs, bēdubiedri, esat :D
Man ir jautājums meitenēm, kuras sūta no ārzemju lapām preces.
Man ir jāņem bankā atsevišķa karte ,piemēram Open(Master Card), lai varu norēķināties starptautiski?
Ja man ir Isec studentu karte, tad viņai nevar piesaistīt šo funkciju?
Gribu šo to pasūtīt, bet esmu iesācēja šajā ziņā :)
Performance, par Isic nezinu, bet varu izteikties par Seb Maestro kartēm, nu i nah, teju nevies veikals neņēm pretī, tagad pasūtīju sev Mana stila karti, kas ir Visa, cerams, ka būs ok.
Swedbankai gan Maestro, gan Visa Electron vienmēr strādā ok visos veikalos, kur šamos pieņem.
Šoreiz tiešām jāsaka paldies cosmo, jo man tā pati problēma. Es jau satraucos, ka kko kkādā veidā esmu sačakarējusi, lai gan visu rakstīju pareizi... Nu, vismaz uzzināju, ka neesmu vienīgā tāda, tātad nav mana vaina :)
Ja ISEC ir Visa electron karte, tad droši vari to pašu izmantot. Visa, Visa electron, Mastercard, American express parasti der visur. (vismaz paypal šīs akceptē)
Ja iepirksies ebay, noteikti uztaisi Paypal kontu, jo gandrīz visi pārdevēju akceptē tikai šo maksāšanas veidu. Tā arī tev pašai būs drošāk.
Labdien! Esam piefiksējuši, ka no 17.09 ir traucēta Ibankas darbība. Situācija tiek risināta. Atvainojamies, ja radušās neērtības. ^AS
Tas SEB twitterī bija :) mani no stresa šoreiz glāba Twitter, ne cosmo :D
switched on, jap, sāku domāt, kad pēdējo reizi paroli manīju un vai tad tiešām pēkšņi vairs neatcerētos? :D
Es arī tviteri neizmantoju, tagad zināšu, kur SEB publicē svarīgākos paziņojumus.:D