Jau kārtējo reizi pierādās: Kas der vienam, var nederēt otram.
Maybelline Rocket tuša ir vēljoprojām viena no labākajām, kāda man bijusi, tāpat ļoti patīk John Frieda Full repair matu kopšanas līdzekļi. Tā patīk, ka iesaku citiem.
ooh, tas Burt's Bees Sensitive sejas tīrītājs man gan bija labs atradums!! jo vienīgais, kas nekož acīs nemaz. Bet, kamēr pieradu pie tās jocīgās smakas, gandrīz jau izlidināju misenē pāris reizes..
Joprojām nesaprotu, kāpēc īsti nopirku! Sākumā savdabīgais, austrumnieciskais aromāts likās patīkams, taču, izmazgājot otrreiz un saprotot, ka tas paliek matos pat pēc citu līdzekļu lietošanas, nu,fuj,atbaida un liekas nepanesams. Nezinu, gaumes lieta, pati pat nesaprotu- smird vai smaržo! :D
Sākumā likās ok, bet pēc otrās mazgāšanas nav iespējams izmazgāt. Mēģināju trešo reizi, jo domāju, ka neesmu kārtīgi izskalojusi, bet pēc nenormālas skalošanas sapratu, ka nav iespējams izskalot. Tad man sākās panika :D
Arī par šo esmu vīlusies, man žēl sava nauda. Neklājās vienmērīgi un klājot veidojas tušas kamoliņi. Atkal pierādās tas, ka ne viss, kas ir dārgāks, ir arī labāks.