nodereetu padoms par attieciibaam

Reitings 98
Reģ: 06.04.2013
Gribeetu dzirdēt juusu viedokli no malas par savaam attieciibaam. Apzinos, ka neesmu ideela un man piemiit trūkumi, bet par visu peec kaartas.
10. gada vasaraa iezpazinos ar par sevi 7 gadus vecaakus puisi (tagad vinjam ir 29 gadi, bet man driiz paliks 22). Tai laikaa veel nestudeeju, dzīvoju pie senchiem, baudiiju bezruupiigo dziivi. Saakaam satikties, iet uz randinjiem. Aatri samiileejos (man pirms tam nebija bijis neviens taa nopietni), atzinos vinjam savaas juustaas, uz ko vinjsh atbildeeja, kanegribot melot, nejuutot to pashu, tachu es esot vinjam miiljsh cilveeks un ka mums varot kas sanaakt kopaa, tikai ar laiku. Saaku studeet, un vinjsh man daudz paliidzeeja ar maaciibaam, maajasdarbiem. Iepaziistinaaju vinju ar saviem vecaaiem, diemzheel vecaakiem vinjsh nepatika. Nez, kaapeec taa. Vecaaki taa arii nespeeju paskaidrot savu nepatiku.
Ar laiku arvien biezhaak paliku pie vinja, liidz beidzot faktiski saakaam dziivot kopaa taa pakaapeniski. Ar to saakaas muusu pirmaas domstarpiibas, jo vinjsh uzskatiija, ka man jaamaksaa puse no komunaalajiem maksaajumiem. Atradu darbinju, ko apvienot ar studijaam, meenesii pelniiju 200 lati, kas arii aizgaaja par komunaalajiem un paartiku, ko pirmaakm kopiigi. Pie taa jau esmu pieradusi un nesuudzos.
Naakamaa probleema ir transports. Vinjam jau 11 gadus ir tiesiibas, bet pa sho laiku ne reizi nav bijusi mashiina. Vinjsh saka, ka vinjam taa neesot vajadziiga, varot visur nokluut ar sabiedrosko vai kaajaam (vasaraa vinjsh paarvietojas ar veljljuku) un masjiinu izpluudes gaazas kauteejot dabai. Mani, piem, tas kaitina, ka nav mashiinas, taapeec domaaju pirkt saveejo, tikai shobriid nevaru atljauties, jo visa aldzinja aiziet pusee par iiri un paartiku. Besos, kas ziemaa un aukstumaa jaastaav un jaagaida sabiedriskais.
Vinjsh daudz straadaa, vakarios reti ir maajaas. Ar praatu saprotu, ka vinjsh mani nekraapj, tachu vinjam biezhi zvana projektu vadiitaaja, vinji runaa ilstoshi, smejas. :( Tas mani grauzh. Vinjsh saka, ka taa esot vnk koleegje, un es ticu, ka taa arii ir, bet vnlg nespeju tik paaris avai greizsirdiibai.
Peedeejaa laikaa juutu, ka atsveshinaamies. Mazaar runaajam, nekur neejam kopaa. Man to ir saapiigi apzinaaties, jo par spiiti visam tomeer liekas, ka miilu vinju. Nevareetu izdomaaties sevi, dziivojot vienu bez vinja. :(
Vinjsh ir taads citaadaaks nekaa citi puishi, nopietns, netusee, nedzer, nesmeekjee, vegjitaarietis.
Vinjam ir smags raksturs, ir gruuti par kaut ko runaat. Meedz nosleegties sevii un dienaam ilgi kluseet. Izstastiiju visu sho vinjam, bet vinsh tikai kluseeja. Teica, ja es gribot, varot padziivot viena vinjsh neuzbaaziishoties ar sevi.
Kaa juus domaajat, meitenes, kaa man dariit?

Bishkjiit esmu iedzeerusi viinu, taapeec rakstu varbuut ne tik saprotami. :)
06.04.2013 18:57 |

Reitings 300
Reģ: 20.06.2011
Nu no sākuma jau bija manāms - ka būs tāds iznākums. Bet vīrieši nāk un iet, un Tu neesi vienīgā kas ko tādu piedzīvo - bet dzīve turpinās un Tevi sagaida kas labāks. Sāc domāt vairāk par sevi - un velti dzīvi tagad sev :) Un ar laiku atradīsi kādu kas pret tavām jūtām atbildēs ar to pašu :) Šķiršanās NAV un NEBŪS pasaules gals :) Tā ir tikai jauna pieredze, emocijas, pieradums pie kāda - ka liekas ka bez viņa nevar dzīvot - bet tici man - var dzīvot - un vēl kā var :)
07.04.2013 15:08 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Vinsh teica, ka:
man tu esi ljoti miilja, bet diemzheel es laikam pret tevi nejuutu to pashu, ko tu pret mani. Negribu maanit tevi.
Ko lai tagad daru? ;( Drausmiigi saap!

Tas arī izskaidro viņa attieksmi. Un reizēm tiešām ikr vērts ieklausīties savos vecākos.
es tavā vietā sakrāmētu mantas un dotos uz kojām dzīvot, kamēr pabeidz skolu.
07.04.2013 15:10 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
To, ko viņš pateica tagad, bija teicis jau sākumā. Puisis bija godīgs, bet Tev savas ilūzijas. Kā redzi, nekas nemainījās.
07.04.2013 15:13 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
kādu laiku izmantoja tevi un viss. sakravā mantas un dodies prom.
07.04.2013 15:16 |

Reitings 98
Nezinu, kaa speeshu dziivot bez vinja. saprotiet, vinjsh nav taads kaa citi. Pirms satiku vinju, bija randinji ar citiem, bet vairums puishu taadi nenopietni, padumji, beernishkjiigi, bet ar vinju juutos droshi. Vinjam ir kaukas taads, kaa nav citiem. nemaaku izskaidrot. Vinja nopietniiba, savaldiiba, viedoklis, joki, stingriiba, raksturs - nav nekaa taada citiem. Un nesakiet, ka es idealizeeju, jo esmu satikusies ar citiem puishiem, pirms satiku vinju.nearvienu neesmu jutusies taa, kaa esot ar vinju ;(
vinjsh man bija blakus, kad aizgaaja tuvs cilveeks no shiis pasaules, beerees stingri tureeja roku, visu naktiu peec tam apskaava, kameer raudaaju.
Vinjsh ieteica studeet, paliidzeeja ar maajasdarbiem, skaidroja, ja ko nesapratu lekcijaas, sariikoja visaadus forshus paarsteiguminjus, uzmundrinaaja, kad jutos slikti. Ehhh! :((
07.04.2013 15:22 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
kādēļ nevar saglabāt šādas attiecības, bet bez statusa- esam kopā? attiecības, īpaši neizdevušās, vienpusējas uzliek milzīgu slogu! ja Jūs pat neguļat viens ar otru, tad kāda mīlestība? tā ir draudzība un atbalsts.
07.04.2013 15:26 |

Reitings 98
Vinjsh saka ka negribot lai es cieshu, taapeec labaak mums esot padziivot tshajaa situaacijaa atsevishkji. Laikam jaasaak vaakt savas lietinjas.
07.04.2013 15:28 |

Reitings 300
Nu tev jau ir izvēle - paliec pie viņa - bet zini ka viņš uz tavām jūtām atbildēt nevar - bet uztver tevi kā draugu!!! Ko gan mēs tev varam palīdzēt - tava dzīve - tava izvēle kā tev būs labāk ;)
07.04.2013 15:30 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
vairums puishu taadi nenopietni, padumji, beernishkjiigi, bet ar vinju juutos droshi. Vinjam ir kaukas taads, kaa nav citiem. nemaaku izskaidrot.

Vecuma starpība?!
Vinja nopietniiba, savaldiiba, viedoklis, joki, stingriiba, raksturs - nav nekaa taada citiem.

Vairums puišu viņa vecumā tādi ir!

Vinjsh ieteica studeet, paliidzeeja ar maajasdarbiem, skaidroja, ja ko nesapratu lekcijaas, sariikoja visaadus forshus paarsteiguminjus, uzmundrinaaja, kad jutos slikti.

Tā dara jebkurs normāls puisis, ne tikai viņš! Tā dara arī labas draudzenes.

Kā dzīvosi bez viņa? Mierīgi - apmierināta, laimīga un neatkarīga! :) Ļauj sev atplaukt kā sievietei. Ja viņs tev to visu ir pateici kā rakstīji tad skaidrs ka viņs tāpat aizies tiklīdz satiks citu, kuru iemīlēs. Tad labāk ātrāk aizej pati. Pie tam ja paliksi pēc visa šī viņš tevi uzskatīs par lupatu un necienīs vēl vairāk nekā iepriekš.
07.04.2013 15:30 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
pārvācies uz kojām un paliec ar viņu draugos. Būs gan ekonomiski, gan emocionāli izdevīgi tev.
07.04.2013 15:31 |

Reitings 300
Un pēc tava vīrieša raksturojuma - zinu vairākus tādus vīriešus - arī mans puisis ir tāds - tici man šis tavs draugs tāds nav vienīgais pasaulē :D
07.04.2013 15:31 |

Reitings 98
paldies, meitenes, ka uzklausiijaat! Man jaatiek tam paari vnk.
07.04.2013 15:32 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
ja ir iespēja, aizbrauc Erasmusā kaut kur uz pusgadu, baigi palīdz atbrīvoties no nevajadzīgiem cilvēkiem.
07.04.2013 15:33 |

Reitings 300
Šādās situācijās palīdz labas draudzenes ar ko vari parunāt, vīns, un nedēļas nogalē ballītes - atradīsi citu aizraušanos - un viss šis paliks pagātnē. :)
07.04.2013 15:34 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
To, ko viņš pateica tagad, bija teicis jau sākumā. Puisis bija godīgs, bet Tev savas ilūzijas
piekrītu šim te... nesaprotu, kāpēc daudzas te puisi noliek - viņš ir bijis godīgs, un nevajag viņu pataisīt par nez, kādu nelieti (tikai tāpēc, ka meitene viņā saķērusies, bet viņš meitenē - nē).
07.04.2013 15:48 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Tu esi sieviete, kas mīl par daudz. Turklāt jau no paša sākuma skrien viņam pakaļ un uzbāzies. Par mašīnu piekrītu puisim, nav ko bojāt šo planētu, pakustini savu pakaļu un pastaiga ar kājām, ja kustās, tad arī nesalst. Par pārējo, ja cilvēks tevi nemīl, tad samierinies un pacel galvu, dodies tālāk šajā dzīvē.
07.04.2013 15:58 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Ej tacu prom mila sirds. Ko tur vel domat, vins tev visu skaidri un gaisi pateica?!
07.04.2013 16:03 |

Reitings 7682
Gribas teikt, ka sos gadus esi dzivojusi iluzijas. Un tomer atlausos so virieti nolikt, vins zinadams, ka nakotnes nav, tomer palika ar meiteni kopa. Normala gadijuma virietis vienkarsi izskirtos lai nav jaboja dzive ne vienam ne otram. Vins ir bijis godigs, bet tikai daleji jo turpinajis uzturet attiecibas kuram nav perspektivas.
07.04.2013 16:06 |

Reitings 7682
Glevulis kurs visu atbildibu novelis uz meiteni. Pasakot, ka nemil, bet turpinat laut dzivot iedomatas attiecibas. Godigi sakot dusma. Godigais atradies.
07.04.2013 16:07 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Laikam lieki bija Tev jau vakar teikt, ka bez runāšanas iznākums bija jau skaidrs.
Nu ko, galvu augšā, TU ESI JAUNA! Mācies, strādā turpmāk priekš sevis, dzīvo kaut ar vecākiem kopā un izbaudi vēl pāris gadus sev, nāks labs vīrietis, kas Tevi mīlēs un novērtēs, bet šāds kuru Tu esi aprakstījusi, nav ne plika graša vērts... un ja tagad Tu domā, ka mēs šeit visas kā krista izteicās cosmo tantes runājam blēņas, tad laiks dziedē visu, pēc laika Tu uz šī attiecībām atskatīties ar riebumu, labākājā gadījumā :)
07.04.2013 16:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits