nodereetu padoms par attieciibaam

Reitings 98
Reģ: 06.04.2013
Gribeetu dzirdēt juusu viedokli no malas par savaam attieciibaam. Apzinos, ka neesmu ideela un man piemiit trūkumi, bet par visu peec kaartas.
10. gada vasaraa iezpazinos ar par sevi 7 gadus vecaakus puisi (tagad vinjam ir 29 gadi, bet man driiz paliks 22). Tai laikaa veel nestudeeju, dzīvoju pie senchiem, baudiiju bezruupiigo dziivi. Saakaam satikties, iet uz randinjiem. Aatri samiileejos (man pirms tam nebija bijis neviens taa nopietni), atzinos vinjam savaas juustaas, uz ko vinjsh atbildeeja, kanegribot melot, nejuutot to pashu, tachu es esot vinjam miiljsh cilveeks un ka mums varot kas sanaakt kopaa, tikai ar laiku. Saaku studeet, un vinjsh man daudz paliidzeeja ar maaciibaam, maajasdarbiem. Iepaziistinaaju vinju ar saviem vecaaiem, diemzheel vecaakiem vinjsh nepatika. Nez, kaapeec taa. Vecaaki taa arii nespeeju paskaidrot savu nepatiku.
Ar laiku arvien biezhaak paliku pie vinja, liidz beidzot faktiski saakaam dziivot kopaa taa pakaapeniski. Ar to saakaas muusu pirmaas domstarpiibas, jo vinjsh uzskatiija, ka man jaamaksaa puse no komunaalajiem maksaajumiem. Atradu darbinju, ko apvienot ar studijaam, meenesii pelniiju 200 lati, kas arii aizgaaja par komunaalajiem un paartiku, ko pirmaakm kopiigi. Pie taa jau esmu pieradusi un nesuudzos.
Naakamaa probleema ir transports. Vinjam jau 11 gadus ir tiesiibas, bet pa sho laiku ne reizi nav bijusi mashiina. Vinjsh saka, ka vinjam taa neesot vajadziiga, varot visur nokluut ar sabiedrosko vai kaajaam (vasaraa vinjsh paarvietojas ar veljljuku) un masjiinu izpluudes gaazas kauteejot dabai. Mani, piem, tas kaitina, ka nav mashiinas, taapeec domaaju pirkt saveejo, tikai shobriid nevaru atljauties, jo visa aldzinja aiziet pusee par iiri un paartiku. Besos, kas ziemaa un aukstumaa jaastaav un jaagaida sabiedriskais.
Vinjsh daudz straadaa, vakarios reti ir maajaas. Ar praatu saprotu, ka vinjsh mani nekraapj, tachu vinjam biezhi zvana projektu vadiitaaja, vinji runaa ilstoshi, smejas. :( Tas mani grauzh. Vinjsh saka, ka taa esot vnk koleegje, un es ticu, ka taa arii ir, bet vnlg nespeju tik paaris avai greizsirdiibai.
Peedeejaa laikaa juutu, ka atsveshinaamies. Mazaar runaajam, nekur neejam kopaa. Man to ir saapiigi apzinaaties, jo par spiiti visam tomeer liekas, ka miilu vinju. Nevareetu izdomaaties sevi, dziivojot vienu bez vinja. :(
Vinjsh ir taads citaadaaks nekaa citi puishi, nopietns, netusee, nedzer, nesmeekjee, vegjitaarietis.
Vinjam ir smags raksturs, ir gruuti par kaut ko runaat. Meedz nosleegties sevii un dienaam ilgi kluseet. Izstastiiju visu sho vinjam, bet vinsh tikai kluseeja. Teica, ja es gribot, varot padziivot viena vinjsh neuzbaaziishoties ar sevi.
Kaa juus domaajat, meitenes, kaa man dariit?

Bishkjiit esmu iedzeerusi viinu, taapeec rakstu varbuut ne tik saprotami. :)
06.04.2013 18:57 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Bet vispār, runājot par to mašīnu, es arī iebilstu, ja manējais negribētu pirkt. Ne es gribu, lai mans vīrietis visu mūžu braukā ar sabiedrisko, ne es pati taisos to darīt. Nē, nē, nē, es gribu labāku finansiālo stāvokli.

Dīvains tev uzskats. Nopirksi kādreiz savu pirmo auto, sapratīsi, cik naudas tajā visā aiziet. Doma, ka čalim krāniņš garāks no tā izaugs, ja braukās ar mašīnu, nevis tramvaju? :D Un puisim iebilst pret auto pirkšanu vispār sviests - ja tev vajag mašīnu, pēc pati :D

zaptesburka, es nevienu neapvainoju, bet saku no redzētā, ka tie, kas netusē, ballītēs pat glāzīti neiedzer, nu tiem nav to visu 100. Viņi ir īpatnēji. Un, jā, veģetārisms ir viena no īpatnības izpausmēm. Mēs esam ziemeļu tauta, mēs ēdam gaļu. :D
06.04.2013 19:50 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Indriida ko lai saka, esi ljoti pieticiiga sieviete un tev ne miilestiibu vajag, ne seksu, ne atbalstu. Ka tik nedzer, nelamaajaas un nesit. Ja tev buutu 45 gadi un tu dziivotu Latgalee, buutu ok, bet prieksh jaunas meitenes tu sevi nostaadi kaa izdeviigu, leetu variantu.
06.04.2013 19:51 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Aija - kā jau teicu, ja Tu ar "normāls" domā "vidējais aritmētiskais" vai "visbiežāk sastopamais", tad Tevis teiktajam var piekrist (un veģetārisms ir īpatnība). Taču, ja ar "normāls" domā kādu citu normu, tad tas ir apvainojoši veģetāriešiem.
Es gaļu neēdu, fiziski jūtos daudz labāk nekā tad, kad ēdu. Neuzskatu, ka šī izvēle (fiziski justies labāk, dzīvot veselīgāk) būtu īpaši nenormāla vai neracionāla.
06.04.2013 19:58 |

Reitings 4343
Bet atgriežoties pie apspriestā jautājuma - droši vien tad vislabāk būtu tikt skaidrībā par attiecībām. Kā viņš tās uztvver, kas Tu (tas Indriidai) viņam esi. Kā viņš redz jūsu nākotni un ko vispār vēlas.
Savādāk tiešām var gadīties, ka Tu visu ko sadomājies, kā nemaz nav.
06.04.2013 20:01 |

Reitings 98
nu vinjsh jau man arii paliidz. Ar skolu ir ljoti daudz paliidzeejis, iekaartoja darbaa manu labaako draudzeni. Mani gan nevareeja, jo veel studeeju. Soliija paliidzeet ar darbinju shovasar, kad buushu pabeigusi studijas.
Man nav nekaa pret to, ka vinjsh neeed galju. Nepaarmet man to, ka eedu, un es vinjam nepaarmetu to, ka vinjsh neeed.
06.04.2013 20:02 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
tev tiešām tādas attiecības ir vajadzīgas?
06.04.2013 20:05 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Nelasiju komentārus, bet izlasot, ka viņam gandrīz 30, bet tev jaunais studentei 21 gadus vecai liek maksāt pusi izdevumu, secināju, ka ar to JAU PIETIEK! Varbūt mani noēdīs bez sāls, bet uzskatu, ka jau puisis ir tik daudz vecāks un patstāvīgs tad ir nožēlojami prasīt jaunai meitenei segt pusi izdevumu, tas nav vīrišķīgi.

Ar tādu vīru nekad netiksi lutināta kā sieveite, bet tiksi uztverta kā zirgs, kam jārukā.

Nu varbūt skanu materiāla kuce, bet nekad ar tādu cilvēku neveidotu tālākas attiecības, jo kād sgan ģimenes apgādnieks no viņa sanāks!? Un mašīnas trūkums ir tas mazākais. Iesaku pārdomat vai pēc tādas dzīves tu tiecies, kur netiec cienīta kā sievišķīga būtne un lutinata. :)
06.04.2013 20:06 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Ja man būtu jāmaksā puse komunālie, un to summa sastādītu 200 Ls, tad man būtu bankrots, izdevīgāk dzīvot vienai kojās, kamēr mācās. Vecis labi iekārtojies. Un par mašīnu-tur gan, man īsti vienalga, vismaz savā pilsētā varu ar kājām izstaigāt un nav problēmas pagaidīt sabiedrisko transportu.
Es ar tādu nevarētu būt kopā, ni-ni.
06.04.2013 20:07 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Indriida, beidz viņu attaisnot, ja viņš būtu tik labs, tad šī diskusija netaptu.
06.04.2013 20:08 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Ella ++++ vienkārši negribēju tik gari rakstīt :D
06.04.2013 20:08 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
zaptesburka, es domāju "vidējais aritmētiskais" veģetārietis. ;) Viss OK ;) Kaut tomēr nepiekrītu, ka neest gaļu ir veselīgāk, nekā to ēst. Mums katram savu putni galvā :)

Indriida, OK, viņš tev palīdz, draudzenei palīdzējis, bet kas no tā visa? Ko tu pati vēlies? Ja tevi apmierina pašreizējās attiecības, tad nav ko sūdzēties. Ja tomēr ir problēmas (un pēc teiktā ir), tad jāmeklē risinājums. Ja viņš tev saka, ka vari padzīvot pie vecākiem, tad skaidrs, ka jums tur viss nav OK. Pati teici, ka viņš tevi uztver tikai kā mīļu cilvēku. Es ar tādu negribētu kopā dzīvot, kur nu vēl domāt par nākotni.
06.04.2013 20:09 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Vispār Mademoiselle pateica trāpīgi, tiešām, bet kojās taču būtu daudz izdevīgāk. Kur paliek tavas intereses, meitene? Ne hobijiem, ne sevis kopšanai taču vairs neatliek naudas.

Negrasos spriest par attiecībām, bet no malas izklausās, ka tās ir vairāk čomiskas, tāda draugu būšana gandrīz. Un ar to kolēģi ne jau tikai par darbu runā (esmu paranoiķe) :D
06.04.2013 20:11 |

Reitings 98
neattaisnoju vinju, meitenes! vnk skaidroju, kaapeec veel esmu kopaa ar vinju. nu nav taa, ka vinjsh mani tikai izmantotu kaa kalponi!
06.04.2013 20:12 |

Reitings 1681
Nu tā viņš laimīgs un ērti iekārtojies uz jaunas meitenes, dzīvo kopā, solījis neko nav, jāmaksā par meiteni nav, bet meitene tik atdot savu jaunību, savu spēku, kam un par ko? Absolūti nav skaidrs...

+++

Kamēr esi jauna tev jādžīvo sev nevis jāterē tādam vīrietim (ar mazo burtu) savs laiks un enerģija. :) Ej atpakaļ pie vecākiem un aizmirsti viņu.

Padomā, ka ir meitenes, kuru dēļ puiši ir gatavi uz visu, iet 3 darbos strādat, lai var kopā dzīvot, pērk mašīnu, lai var mīļoto aukstā ziemas vakarā savākt no darba, lutina gan dāvanās, gan mīlestībā, ziedos, uzmanībā! Tā tas viss notiek un vai tad tu neesi pelnījusi to pašu? Kāpēc atņemt sev iespēju būt laimīgai un starojošai jaunai sievietei ar pesrpektīvām attiecībām??? Bet šis... nu ka teica Mademiselle - ni ni
06.04.2013 20:13 |

Reitings 1681
Mademiselle - Mademoiselle!
06.04.2013 20:14 |

Reitings 4343
Tur nav ko attaisnot vai neattaisnot - puisis meiteni ne uz ko nav piespiedis un nav viņai neko parādā. Jautājumam vajadzētu būt tikai par to, vai abi ir piemēroti viens otram (es, piemēram, nejusts labi tādās attiecībās). Domāju, ka labākais, ko šajā situācijā var darīt, ir - izrunāties ar viņu. Paskaidrot, kā jūtas, un noskaidrot viņa viedokli (un gatavību vai negatavību piekāpties) šajos jautājumos.
06.04.2013 20:16 |

Reitings 98
Jums taisniiba, meegjinaashu izunaaties, varbuut varam veel ko saglaabt.
Ar praatu saprotu, ka iisi nederam kopaa, bet ir mirklji, kad vinjsh izdara kauko tik miilju, ka vnk nespeeju, juutu, ka miilu vinju.
06.04.2013 20:19 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Arī piekrītu par to, ka likt maksāt Tev pusi ir par traku, Tev vispār pašai kaut ko no savas algas sanāk nopirkt?
Mans draugs pelna 3 reizes vairāk kā es un arī iegulda no sevis daudz lielākus maksājumus, viss proporcionāli, ja man būtu jāmaksā puse, tad vispār būtu vāks, man nav tik liela alga. Toties es daru visus mājas darbiņus.
Izskatās, ka ar minimāliem ieguldījumiem džeks grib iegūt maksimālus ieguvumus.
06.04.2013 20:19 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Kas puisis ir pēc horoskopa?
06.04.2013 20:21 |

Reitings 98
UUdensviirs
06.04.2013 20:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits