Dāvana vīrietim?

Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
Vīrieti/džeku pazīstu 2 nedēļas, nu mēs tiekamies 2 nedeļas un viss ir baigi forši, bet pēc dažām dienām viņam ir dzimšanas dienas. Ko Jūs ieteiktu man uzdāvināt, zinot to, ka nepazīstu viņu nemaz tik ilgu laiku, bet gribās kaut ko jauku un oriģinālu.Ieteikumi? Viņam 22... :)
05.04.2013 14:49 |

Reitings 67
Reģ: 05.12.2011
Ja redzes atmiņa mani neviļ, tādus keponus ar RIGA uzrakstu redzēju "Paviljons"
05.04.2013 16:05 |

Reitings 43
Reģ: 17.03.2012
Tu nopūties par seksu ? :D
Uzdāvini kādu nieciņu un masāžu. Varbūt ar nepareizajiem basketbolistiem esmu pazīstama, bet tiem patīk ballēties, tad uzdāvini http://www.kava.lv dzeršanas spēli un masāžu. Tikai kā noformēt to masāžu, kad esat 2 nedēļas pazīstami gan es nepateikšu
05.04.2013 16:11 |

Reitings 519
Reģ: 22.07.2010
Kūku ? Nopietni....?

Ja vien tā nav kūka kā basketbola laukums vai kas tāds...Nu nē. Man liekas,ka reti kuram čalim tas patiktu un 22 gados diezvai novērtētu pūles.
Un kopā jau vēl nedzīvojat,iesi ciemos,un pats ja būs nopircis kūku? :D Nu nē,to var ikdienā,be jau dzimšanas dienā,vienalga cik ilgi pazīst čali.

Tad jau labāk biļetes uz kādu pasākumu,vai pasūtīt i-netā kreklu ar mīļākās komandas simboliku utt. Kaut to pašu cepuri,ja viņam tādas patīk.
05.04.2013 16:19 |

Reitings 182
Reģ: 09.02.2013
Es dāvināju dāvanu karti-masāža. un pačceptu kūku..uzmini par ko viņš patiesi priecājās :D
tāpēc arī es iesaku ko paštaisītu ,noteikti novērtēs.
05.04.2013 16:21 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
kaut arī es savu draugu toreiz ilgāk pazinu, es uzdāvināju paštaisītus saldumus un ierāmētu bildi ar uzrakstu. nebija nekas salkans rakstīts. patika viņam.
jūs esat tik maz pazīstami. nedāvini nezin kādus brīnumus'. par to kūku ir laba doma. bet tikai tad, ja viņam garšo saldumi :D
11.04.2013 14:00 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Esmu ar savu mīļoto vīrieti kopā jau vairāk kā divus gadus, viņam drīz 28 gadu dzimšanas diena un jau tagad idejas dāvanai atradu Mojo Jojo veikalā. Citām varbūt liksies, ka tādā jubilejā jādāvina kas nopietns, atmiņā paliekošs utt., bet zinu sava puiša raksturu - par spīti vecumam, viņš priecājas par visu smieklīgo, oriģinālo, tāpēc zinu, ka oriģinālas dāvanas būs tieši laikā un ja uzdāvināšu viskija glāzes un "Jack Daniel's", tad vispār būs lielie prieki. :D
Tā ka, manuprāt, ir vērts skatīties uz to kāda ir puiša humora izjūta un tā. Jo nu ne visi priecāsies par nopietnām dāvanām vai kūku. Manējam, piemēram, tas būtu pilnīgi neinteresanti. Domāju, ka dāvanas izvēle ļoti lielā mērā atkarīga no cilvēka, kuram šī dāvana tiks pasniegta. Veiksmi ideālās dāvanas izvēlē! :)
11.04.2013 14:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits