Ella, apraksts, ko tu ieliki krievu valodā, atbilst daudziem cilvēkiem, jo īpaši tā daļa par bērnību. Piemēram, man arī bija/ir sarežģītas attiecības ar mammu, labākas ar tēvu, bērnībā neēšanas dēļ biju slimnīcā, arī esmu privātīpašnieciska, vājā vieta ir slimības saistītas ar kaklu utt. utt. - un es ne tuvu neesmu Elīna. Un tādu cilvēku ir daudz! Par audzināšanas metodi - 70% bērnu labāk sapratīs, ja viņiem mierīgi izskaidros, nevis morāli vai fiziski iespaidos, nemaz nerunājot par to, ka tādā vārda aprakstā būtu savādi rakstīt, ka šim cilvēkam der tikai fiziska izrēķināšanās. Par labo/slikto priekšstatu radīšanu - ja cilvēks ir spilgts, sevi parāda, nevis klusa, pelēkā pele, visos gadījumos apkārtējiem būs pozitīvs vai negatīvs viedoklis, nevis neitrāls. Profesiju spektrs vispār izvēlēts ir ļoti plašs - sākot ar eksakto zinātni, beidzot ar literāro pusi un māksliniecisko. Tur taču iekļauts gandrīz viss! Tādus aprakstus speciāli izveido tik plašus, lai katrs cilvēks izlasītu un padomātu - jā, tas ir par mani.. Kaut patiesībā tas ir par visiem. Neesam mēs tik unikāli, kā paši gribam domāt.
BET ja tu domā un tici, ka cits vārds padarīs tavu dzīvi vieglāku - noteikti maini! Domām ir liels spēks.
Man pret vārda, uzvārda mainīšanu vai otra vārda pielikšanu nav negatīvu domu.