Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Biskvīts kūkām

 
Reitings 237
Reģ: 30.01.2010
Sveikas meitenes!
Sanācis tā, ka manās rokās nonākusi vesela kaudze ar gatavajiem biskvītiem priekš tortēm. Nav plakani apļi, bet tādi kā groziņi, ar padziļinājumu iekšā un nelielām maliņām. Tagad domāju variantus, ko uz tādiem var sakrāmēt? Kādas kombinācijas būtu visgardākās? Pašai nāk prātā putukrējums un daaaaudz dažādu augļu. Vai pirms tam tas biskvīts ir jāsamitrina vai pietiks ar pildījuma mitrumu?
04.04.2013 21:21 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Pietiks ar pildījuma mitrumu.
04.04.2013 21:23 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Vēl var kādu saldu biezpiena masu, kaut kādus vārītos krēmus pildīt.
04.04.2013 21:24 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Vārītais krēms, krējumsiera masa, saldā biezpiena masa. Domāju, ka nekā speciāli mitrināt groziņus nevajag.
04.04.2013 21:24 |
 
Reitings 237
Reģ: 30.01.2010
Lai nerastos pārpratumi - tie nav cepumu groziņi. Biskvīts, bet tas tika norakstīts kā pārāk sauss priekš Sky plauktiem, tāpēc ieguvu savā īpašumā. Es īsti nezinu, kādam tam ir jābūt, jo neesmu izmantojusi pirktos.
04.04.2013 21:31 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Pati esmu taisījusi biskvīta ruleti ar maskaprones siera pildījumu, jogurtu un ķiršiem. Gan jau to pašu var sapildīt arī citās formās.
Es gan tos groziņus saslapinātu ar kādu alkoholu -rumu vai amaretto, ja būtu mājās. Speciāli gan nepirktu.
04.04.2013 21:35 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits