Nevelku divreiz vienu un to pašu kleitu uz svinīgiem pasākumiem, BET tas tāpēc, ka es vispār neesmu baļļu/greznu pasākumu cilvēks, un jaunas kleitas pirkšana ir manis pašas vēlēšanās, ne sabiedrības uzspiests "pienākums". Apmeklēju tikai tos nozīmīgos pasākumus, kur manu neierašanos pasākuma rīkotājs vai kādi tā dalībnieki varētu uztvert kā apvainojumu vai nepareizi iztulkot kā manas attieksmes demonstrēšanu. Visos citos gadījumos - ja vien būs iespēja, meklēšu visādas atrunas, kāpēc nevēlos ierasties...
Sasmaidījos par to formulējumu, ka jāvelk katru reizi citu tērpu, lai attaisnotu sabiedrības cerības. Ceru, nekad nenonākt dzīvē situācijās, kad man ar apģērba gabaliem būs jāattaisno kādas sabiedrības(??!) attiecībā uz mani lolotas cerības. Cerības uz ko? Uz iluzoru piederību glamūrai sabiedrībai? Nenoliedzami, ir profesijas, kur savstarpēji kontakti tiek dibināti šāda veida dārgos spalvu izrādīšanas pasākumos. Bet, tiešām paldies dievam, ka esmu no šāda veida pasākumiem brīva. Ņemot vērā manu intraverto raksturu, ārišķības mani savažotu.
Arī no Kannu, Venēcijas vai Berlīnes kino festivāliem līdz šim ielūgumus neesmu saņēmusi:D