Vai Jums ar tā gadās?

Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
Biju kolonnā, katru reizi citā, lai izraustītu uzacis, maksāju 3 ls, bet nevienu reizi neviena meistare neizdara tā kā es vēlos, es saku, ka ir šķībi, man saka, ka man tikai tā šķiet un, ka uzacis parasti viena otras atšķiras lielākajai daļai.
Es meistarēm rādīju bildes telefonā, ka vēlos atpakaļ uzacis, kādas man bija, bet viņas nevar tā izraustīt un jautā, kas kādreiz man raustīja, teicu, ka manis pašas un māsas veidota forma.
Galvenais, ka nobildējot seju es redzu, ka viena ir biezāka un otra plānāk grrr, nu ko, sēdēju mājās un izraustīju pati, dabūju to skaisto formu, kas man bija agrāk, pilnīgi sirds mierīga.
Vai Jums ar tā ir bijis un, ko domājiet par to, ka maksājam meistaram naudu, bet galu galā par ko?
Tāpat ir bijis pie friziera, es saku, ka vēlos šādi, man pasaka nē, ka ir standarts...kaitina, ka viss aprobežojās ar kaut kādiem standartiem vai arī man vnk nepaveicas ar meistariem :/
04.04.2013 12:59 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
jo vinjaam neko taadu nemaaca, maaca tikai griezt. ja gribas, lai piemeklee frizuuru, jaaiet pie stilista un attieciigi arii jaamaksaa.

Jā, šis arī smieklīgs aspekts. Samaksā 3 latus un gaida, ka cilvēks sniegs 40 minūšu garu konsultāciju, kas labāk piestāvēs sejas formai utt. Lai gan klientam it kā vienmēr ir taisnība, ļoti daudzas reizes gribas tos klientus sapurināt, lai atjēdzas.
04.04.2013 15:47 |

Reitings 217
Reģ: 23.09.2012
Biju nesen pie uzacu raustītāja- izraustīja vnk super, lai gan man likās, ka ar manām uzacīm neko vairs nevar darīt. :D Tgd viss ir čotka un pa smuko. :)
Par frizieri- brrr, šausmu atmiņas. Nesen bija žetons- parādīju, lūk šādu bildi, jo gribēju tieši tādus matus un nekādus savādākus. Manējie tik ir brūni un garāki, bet viņa teica- ok, nekādu problēmu, būs. Mhm, nosēdēju 2h un rezultāds? Absolūti nekāds. Kkāda parodija par lokām- piedevām ,tikai matu galos. es vnk biju šokā. Līdz asarām gandrīz. Un par to vēl samaksāju naudu. Vēlāk gāju atpakaļ pie viņas, lai pārtaisa, bet neko jau dižāku viņa man neizveidoja, sasprauda matus atpakaļ un bija tik tuvu tai frizūrai bildē, kā no Z-pola līdz- D-polam. Riebjās pilnīgi. Pateicoties viņai nokavējām arī 15min. no fotogrāfēšanās. Nekad vairs uz to salonu neiešu.
04.04.2013 15:48 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Pati sev raustu uzacis! Un savam vīram arī :D
Vispār man kolēģes ir plijušās virsū, ka gribot tādas uzacis kā man, lai pasaku meistaru. Saku, ka pati. Šīs tagad prasa, lai izraustu viņām, bet es citam nevaru - māsai vienreiz baigās auzas sataisīju ar uzacīm, tapēc svešām vairs neķeros klāt- tikai sev un vīram!!!
04.04.2013 15:50 |

Reitings 4258
Khloe, tu zini, ka matu struktūra dažādiem cilvēkiem atšķiras? Es, piemēram, zinu, ka man tādas lokas nekad nesanāks vai vismaz neturēsies vairāk par stundu, kaut iešu pie pasaules slavena friziera. Tas ir tas, par ko es saku - klientu nereālās vēlmes. Vienīgais tavā gadījumā savādais ir tas, ka friziere apstiprināja, ka šādi sanāks. Bet varbūt baidījās iebilst, jo tad uzreiz klientes metas virsū ar "visiem vienādi standarti" un pārējais, kas šajā diskusijā sarakstīts.
04.04.2013 15:52 |

Reitings 217
Reģ: 23.09.2012
Pievakare- viņa tomēr ir friziere un viņa redzēja kādi man mati. Ok, ja būtu pateikusi, ka diemžēl dēļ maniem matiem tādas lokas nevar dabūt- es nestrīdētos, tiešām, jo viņa taču zin labāk kā es. Bet tad kāpēc bija jāsaka- jā, nekādu problēmu un beigās vien čušš sanāk un viss vakars sagandēts. :(
04.04.2013 15:55 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Man forma ir uztaisīta jau sen, un katru rītu izrauju pa dažiem matiem, kas ataug un nekādu problemu. Nepatīk staigāt ar ataugušām uzacīm
04.04.2013 15:56 |

Reitings 4258
Pievakare- viņa tomēr ir friziere un viņa redzēja kādi man mati. Ok, ja būtu pateikusi, ka diemžēl dēļ maniem matiem tādas lokas nevar dabūt- es nestrīdētos, tiešām, jo viņa taču zin labāk kā es. Bet tad kāpēc bija jāsaka- jā, nekādu problēmu un beigās vien čušš sanāk un viss vakars sagandēts.

Nu tāpēc, ka, ja tā pasaka - uz jūsu matiem tas nesanāks -, tad atkal nav labi (informācija ņemta no šīs pašas diskusijas). :D
04.04.2013 15:59 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Ja jūs zinātu kādas man briesmas viena friziere sastrādāja!!! Tad iepreikš minētais ar lokām nav nekas!:D
04.04.2013 16:04 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Mani frizētavās VIENMĒR ir pārņēmusi vilšanās, tādēļ tagad pati gan griežu, gan veidoju, gan krāsoju savus matus.
04.04.2013 16:25 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Pievakare, ja vienai sanak un man majas pashai sanak, ar neprofesionaliem lidzekliem un instrumentiem, tad tiesham jabrinas, ka citai, redz, uz maniem matiem nesanak. ok, no problem, lai taisa to, kas sanak, bet parasti tadam nekas nesanak (true story)

Ja eju pie meistara, tad gaidu, ka rezultats bus labaks par to, ko varu pati uztaisit. man shkjiet, ka tas nav parak augstas prasibas meistaram.

bet es ari neatbalstu to bilzhu neshanu. parasti tas frizuras bildes maksa daudz vairak, neka klientes ir gatavas atdot vai meistars to var vienkarshi nemacet.
04.04.2013 16:26 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Uzacis arī kopju pati-saķemmēju uz augšu, lieko nogriežu, saķemmēju uz leju un nogriežu, nokrāsoju ar Drogu krāsu, izraustu vajadzīgo formu un staigāju smuka :)
04.04.2013 16:27 |

Reitings 4258
Nu, manuprāt, ir, jūsuprāt, daudz nemākulīgu frizieru tā iemesla dēļ, ka friziere ir viena no tām profesijām, ko var mācīties amatu skolā. Ir, protams, cilvēki, kas tur mācās tā iemesla dēļ, ka interesē, saista un padodas, bet gan jau kāda daļa tās mācības vienkārši atsēž un neko neiemācās. Man tad liekas, ka visādi frizieru kursi u.tml. ir labāka izglītība tā iemesla dēļ, ka cilvēki pārsvarā tur iestājās jau apzinātā vecumā savas intereses dēļ, nevis nomoka to profesiju kopā ar vidusskolas vielu. Bet nu - katrā profesijā ir slikti un labi meistari.
04.04.2013 16:31 |

Reitings 4258
Ak dievs, tāds drausmīgs komentārs stila ziņā man sanāca. :D
04.04.2013 16:32 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
nē, nekad nav gaidījies. nesaprotu, kas tie pa "meistariem" jums gadījušies.
04.04.2013 16:50 |

Es uzacis sāku raustīt pati. No sākuma sanāca tīri ok, jo tad modē bija tās plānās, un tādas izraustīt nav nekāda māksla :D Bet vēlāk, kad gribēju jau sakarīgākas, bija grūtāk - nevienādas sanāca... Vienreiz gan iznāca pilnīgi perfektas, toreiz tā priecājos :D :) Bet nākamajā reizē sanāca tik briesmīgas... :( Pēc tam aizgāju pirmo reizi uz salonu, kuru man ieteica, un man ļoti patika :) Bet tik un tā, gribas pašai iemācīties tā perfekti izraustīt.
Pie friziera arī esmu bijusi tik kādas 3 reizes, pirms tam tikai apgriezu sev galus un viss, bet tad iedomājos, ka beidzot gribu ko jaunu - pakāpenisko griezumu. Atceros, ka pirmā friziere bija briesmīga, nogrieza briesmīgi un griežot lasīja morāli, ka matus nevajag taisnot, jo man ļoti sabojāti... :D Nākamā friziere jau nogrieza daudz labāk. :) Un pēdējā beidzot nogrieza tieši tā, kā es gribēju! :) Drīz atkal došos pie viņas...
04.04.2013 17:39 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Man ir gadījies uzticēt savas uzacis it kā baigi laba salona profesionālei ar pieredzi. Rezultāts: zemē nomesti 8Ls, briesmīgas formas apaļas kā tantei uzacis un vēl nokrāsotas zili melnas. Piebildīšu, ak es esmu ļoti gaiša, lai neteiktu bāla, dabīga blondīne ar causpīdīgam skropstām :D Galvenais, ka meistare pati bija lepta par padarīto, piebilda, ka beidzot varot redzēt, ka ir uzacis. Sākumā domāju, ka man tik tā nepierasti, jo vienmēr esmu tonējusi uzacis ar uzacu ēnām nedaudz pelēkmelnas, bet draugi ieraudzīja un bija šokā, pavadīju dienu vannas istabā berzējot savas uzacis ar citronu, lai sula ātrāk izbalinātu krāsu :D Kopš tās reizes visu daru pati, ari matus, kas uz galvas griežu pati. Uzacis un skropastas reizēm arī krāsoju ar ķīmisko krāsu, bet nekad netaisu tirgus tantes variantus :D
04.04.2013 19:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!