Heh interesanti padalīties ar šo to ..
Tā kā esmu cīrulis, un man visas draudzenes ir bijušas pūces, kas mīl pagulēt līdz 12.00 brīvdienās .. es arī viņām to ļauju. Tad nu es parasti taisu brokastis brīvdienās un bieži ir "brokastis gultā". Ir bijis gadījums ar vienu sievieti, kas bez maz vai kategoriski atteicās no "brokastīm gultā" un cēlās augšā, lai pabrokastotu pie galda. Tas tā ..
Bet, tā kā es bieži pagatavoju un uzlieku, un pienesu klāt, tad arī no sievietes sagaidu to pašu .. tomēr tā nav "prasība", un, ja viņa to reizēm neizdarīs, tad arī no manis nesagaidīs, ka es uzlieku un pienesu klāt. Respektīvi - pārāk nelutināšu, ja viņa man pretī nelutinās, jo zinu, ka izlutinot pārāk otru pusīti, tādas lietas jau pārtop par pašsaprotamām un tad jau vairs tam nav palutināšanas efekta ..
Piemērs - brīvdienas rītā pieceļas ap pusdienlaiku un pirmais, ko iznākot no guļamistabas dara - sāk neapmierinātībā bļaustīties:"Kur ir manas brokastis", kad vienreiz nebiju pagatavojis .. rezultātā vairs nesaņēma brokastis mēnešiem no manis.
Manuprāt, uzstādīt "Prasības" ir negudri .. ja man uzstāda prasības, tad var rēķināties ar to, ka tāš netiks ievērotas, jo esmu dikti spurains :D Tomēr sarunāt ar mani var visu, ja māk normāli runāt un ar mani apieties. Attiecībās, manuprāt, ir jāvalda demokrātiskai atmosfērai un "prasības" tur nekādi neiederas, jo nostāda kādu augstāk .. tad ir jāiet uz kompromisu .. izpildīšu Tavu prasību, ja Tu izpildīsi manu prasību .. kaut kā tā .. un reizēm to ir forši izmantot :D