Kāds ir jūsu viedoklis par to, ka sievietei obligāti jāuzliek ēdiens uz šķīvja un jāpienes vīrietim?
Protams, es runāju par attiecībām, kur vīrietis un sieviete ir pāris.
Kā prasība mani tas neapmierinātu, bet tākā dzīvojos pa mājam man nav grūti uzlikt vīrietim paēst.
Domāju, ja strādātu, tad viņš pats visu varētu labi izdarīt.
Šad tad var, bet, ja paliek par ikdienu, paradumu, tad to neatbalstu. Bet, ja gan viens, gan otrs mēdz pienest klāt, tikai normāli.. taču, ja vienam tikai tā jādara.. nu nē.. gribētos jau tomēr, lai mani arī tā palutina.
atkariba ka kura gimene, ja piemeram kada gimene ir pienemts vakara visiem sasesties pie galda un sieviete uzklaj galdu un atnes edienu man tas neliekas nekas traks!
bet ja virietis sez gulta, skatas futbolu un kasa kuli, tad pienest vel edienu man neliktos normali!
musu gimene gan est ieliekam katrs sev, ja otrs ir ar kko aiznemts tad ieliek abiem nu ta a kuru reizi :)
Nekad nav sanācis tā aizdomāties - ok, ja palūdz kko uzlikt, atnest, tad jā. Bet lai katru vakaru būtu stingri jāpieturas pie šādas prasības - es to neatbalstu.
Es pieņemu, ka tad, ja vīrietis audzis sieviešu ielenkumā un viņam mājās tā bijis ikdienā, viņš var gribēt, lai arī attiecībās sieviete tā darītu. Taču, manuprāt, ir muļķīgi sievietei pieprasīt, lai tas tiktu darīts obligātā kārtā. Tad, ja gribas vienmēr tikt apkalpotam, jāiet uz restorānu. :)
Vispār neatbalstu šāda rakstura prasības attiecībās. Taču man kaut kā ir iegājies - ja es gatavoju, es lieku uz šķīvja, nesu klāt, jo jau gatavojot izdomāju, kā viss garšos un izskatīsies. Ja man gatavo vīrietis, viņš arī parūpējas par servēšanu.
Man tā ir katru dienu. Kas tur grūts? Izdomā ko ēdīsi, pagatavo, izgrezno un paaicini pie virtuves galda.
Vienīgi nenesu klāt, jo uzskatu ka jaēd pie galda un vīrietim ir kājas dotas, lai pats atnāktu.
Bet visādi citādi neredzu šeit problēmu.
Navigator nu redz man tas neliekas forši,jo es redzēju to,kā negatīvu iezīmi ģimenē nevis pozitīvu. Man nebūtu grūti to izdarīt kā pārsteigumu mīļajam,bet ne ikdienā.
Katram gjimenee ir savi pienaakumi. Ja viirietis savus pienaakumus veic atbilstoshaa daudzumaa un kaartiigi, tad arii no sievietes var pieprasiit, lai vinja padara savu darbu.
klát nenesu, lieku uz galda, sev porciju, vinjam porciju. citreiz vinjsh gatavo, tad vinjsh liek arí man! liekas normáli
bet, ja tevi tas tracina - liec uz pusi mazáku porciju, neká vajadzétu, ja prasa papildporciju, izliecies nedzirdam, átri iemácísies, kur kaS atrodas :D
Navigator nu redz man tas neliekas forši,jo es redzēju to,kā negatīvu iezīmi ģimenē nevis pozitīvu. Man nebūtu grūti to izdarīt kā pārsteigumu mīļajam,bet ne ikdienā.
Nu ja ir tā, kā tu raksti, ka mēnešiem taisa skandālu, tad jā, man ar tā riebtos noteikti. Bet mums tā sanācis, es gatavoju, es lieku tās porcijas, ja negribu gatavot(viņš nemāk), ved mani kaut kur paēst.Un skandālu, ja pasaku aizej paēd pudiņu, netaisa.
Man nepatīk citam likt uz šķīvja ēdienu, jo kā lai zinu cik viņš apēdīs. manējais jau zina, ka nekad to nedaru un nedarīšu. Tāda prasība man neliekas normāla.
Mans tētis arī pamatīgi apvainojas, ja nepienes klāt ēdienu, un taisa skandālus.
Saprotu ģimenēs, kad mazi bērni - Bērniem pienes un piereizes arī vīram. Bet ja pieaudzis cilvēks- pats var ielikt ko grib un cik grib!
Es savam vīrietim nepienesu klāt, nu ja taisa īpašās vakariņas, tad visu uzliek un izdekorē.