badboys, ceru, ka tu saņemsi drosmi un vazektomiju uztaisīsi...bla bla bla es esmu labāka nekā tu
Nu kur, kur teikts, ka sievietes ir vai nu nevainīgas 19-gadnieces, vai 22-gadīgas, kam futbola komanda pāri gājusi
Zinu, jo mana mamma pagājušajā gadā veica šo operāciju. Es neesmu Kubiete, lai skrietu meklēt tev čupu ar linkiem
Latvijas likumdošana paredz, ka sieviete var sterilizēties pēc pašas vēlēšanās, ja viņas vecums ir virs 35 un viņai ir 3 bērni vai arī tad, ja sievietes vecums ir virs 40 gadiem, neatkarīgi no bērnu skaita. Ja ir medicīniskas indikācijas, piemēram, ginekoloģiskas vai onkoloģiskas problēmas, un sievietei ir nepieciešama operācija, olvadu nosiešana var tikt veikta kā papildu manipulācija, veicot pamatoperāciju, ar sievietes piekrišanu. Arī gadījumos, ja, piemēram, sieviete vēl nav sasniegusi likumā noteikto vecumu, bet visas trīs grūtniecības ir beigušās ar ķeizargriezienu, tad sievietes drošības dēļ var tikt veikta sterilizācija, protams, tikai ar sievietes piekrišanu
http://en.wikipedia.org/wiki/Fertility_and_intelligence
Ā un manos 24 gados man ir bijis mazāk partneru nekā Tavai 19-gadīgajai. Tā kā arī šajā ziņā Tava statistika ir nepareiza.
Esam viņai trīs, es esmu vecākā un dzimusi viņas 16 gadu vecumā
Ā un manos 24 gados man ir bijis mazāk partneru nekā Tavai 19-gadīgajai. Tā kā arī šajā ziņā Tava statistika ir nepareiza.
Tas tāpēc ka tevi neviens negrib ?
Tas tāpēc ka tevi neviens negrib ?
Latvijas likumdošana paredz, ka sieviete var sterilizēties pēc pašas vēlēšanās, ja viņas vecums ir virs 35 un viņai ir 3 bērni vai arī tad,
Labi, šodienai negāciju no stulbām diskusijām man pietiks. Veiksmi tev tracināt foruma meitenes!