Man jautājums par braucienu kruīzā ar Tallink-Rīga-Stoholma-Rīga.
Domājām braukt neliela kompānīja kruīzā,bet esu nesaprašanā par biļešu cenām.
Ieejot Tallinks mājaslapā un izejot cauri rezervācījai saskāros ar augstākām cenām nekā bīju reiķinājusies un dzirdējusi no citiem.
Biļešu cena vienai personai 40Ls cik saprotu tas tikai par gūltu.
Bet kur paliek pa visam lētās biļetes?Kā viņas var atrast?
Un kā notiek kaīšu rezervācīja?Man 4 personām rādās 552Ls.
Vai tiešām tādas cenas ir?
Nezinu varbūt esu īsta nepraša un neko daudz no tā visa nesaprotu:D
Bet tiešām cik esu dzirdējusi visi lielīgi stāsta,ka pa tik mazām naudiņām devušies kruīzā...
Vislētākās ir C nevis B kajītes.
Superlētos variantus var dabūt, ja ir Tallink dāvanu karte, kur tikai ostas nodevas jāpiemaksā. Tās var arī nopirkt ss.lv, bet sezonas laikā diez vai būs. Vairumā gadījumu tās darbojas līdz 31.03.
Tallink mājas lapā ir loti pārskatāms kalendārs pa mēnešiem un datumiem ar visu kajīšu cenām. Ja nesaproti kaut ko, ej uz Tallink kasēm.
Ah,jau gaidīju par pareizrakstību:D
Atvainojos,bet šobrīd gluži nesēžu mājās pie datora un nav iespēju pieversties pareizai gramatikai.
Tas tiešām bīja "'Ātrais''jautājums.
Šobrīd braucu ar mašīnu uz Tallink kasēm:DUn ar otru roku rakstu,bet nedomāju,ka man būtu Tev jāatskaitas.
Tev nav spiesta lieta lasīt šo "Acu asiņojošo'' diskusīju,jau atvainojos par pareizrakstību.
Neviens neliek atskaitīties, bet diez vai tādas pērles kā "gūlta", "esu", "reiķināt" rodas no ātras rakstības, tāpēc šāda taisnošanās ir vnk smieklīga!
Un, starp citu, veidot diskusijas, esot pie stūres, arī liecina par šo to.