Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kefīrs?

Reitings 135
Reģ: 22.03.2013
Dāmas, šodien tā pa īstam esmu nobriedusi iet veselīgo taku, jo Lieldienās biju ļoti palaidusies, bet nu saprotu, ka pavisam maz palicis līdz vasarai, bet šobrīd kauns izģērbties :D
Mans rituāls pa vakariem ir kefīrs pie jebkura ēdiena- 1 -2 glāzes dienā, sakiet, vai tas ir noderīgs vai tomēr skaitās sliktais gals kā, piemēram, krējums? :)
02.04.2013 11:15 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Tieši otrādi - tīrie ogļhidrāti no augļiem un dārzeņiem, pa tiešo aiziet darbināt mūsu smadzenes, kuras patērē daudz vairāk enerģijas ka muskuļi, rokot gravjus. Ja cilvēks visu dienu mācās, strādā ofisā intelektuāli, tad tieši uzturs ar lielāku ogļhidrātu bet mazaku proteīnu un tauku daudzumu būs piemērotāks. :) Cilveks strādajot ar galvu noēd vairāk enerģijas nekā fizisku darbu.
03.04.2013 11:44 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
vēl par krējumu. domāju, ka veslīgs ir tikai tas, kurš ir pašu taisīts vai ņemts no lauciniekiem. nedomāju, ka krējums bundziņās, kas ir maximās un rimi, ir labs. tur ir pilns ar "sliktajām vielām". tāpat ir ar kefīru un pienu. 'turklāt, var taču arī samazināt tās krējuma, kefīra devas. nedomāju, ka kefīra lietošana ir kas slikts, bet, ja godīgi, treknajos kefīros ir daudz kalorijas. nevar gluži apēst milzīgu šķīvi un izdzer pusi kefīra pakas vienā ēdienreizē.
03.04.2013 14:36 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Es principā nesaprotu to "bīstamo" ogļhidrātu teoriju.

Dzīvoju par 95 % ar vegānisku uzturu. Nedaru to mistiskas pārliecības dēļ, bet gan tāpēc, ka gaļa negaršo, olas fui, piens vē. Retu reizi gadās šis un tas no dzīvnieku valsts produktiem, jo no visa izvairīties nav iespējams. Tātad blakus augu valsts olbaltumvielām es uzņemu ļoti daudz ogļhidrātu un neesmu novērojusi, ka tas kaut kā man kaitētu.

Svars nu jau gadus 15 ir viens un tas pats - gan visu ēdot, gan ar šī brīža ēdienkarti. Ir bijuši svara kāpumi 2 - 5 kg robežās ar tiešām traku ēdienkarti vai pēc piespiedu mazkustīga dzīvesveida.
03.04.2013 16:00 |

10 gadi
Reitings 115
Reģ: 25.11.2010
Nu forsi, ka pasaule viena taisniba :-D

Ir ari desmitiem veseliga uztura gramatas, kuras teikts, ka oglhidrati nav labi, bet laikam jau katrs izvelas savu dakteri un gramatu, kam ticet.

Igna neesmu, neesmu ari isti keto, vienkarsi neticu, ka man vajag maizi, kartupelus vai makaronus :-)
03.04.2013 19:05 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Nu forsi, ka pasaule viena taisniba

Ir ari desmitiem veseliga uztura gramatas, kuras teikts, ka oglhidrati nav labi, bet laikam jau katrs izvelas savu dakteri un gramatu, kam ticet.

Tieši tā! Pasaulē ir 101 veselīga uztura varianti. Tās pašas asins grupas diētas, diēta tavai acu krāsai un tml izdomājumi. :D
03.04.2013 19:06 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ella -tev taisniiba kaut kur-ir arii dazaadu kultuuru cilveeki,jau no pasa beerna vecuma ir pieradusi eest tos "savus eedienus" un nemaz nemeegina mainiit to savu eesanu ,dziivojot piemeeram ,Amerikaa.Man liekas,ka viirieiem ir mazliet vairaak vajadziigs proteins,kaa sievieteem.Tad arii noteikti veel pastaav vecuma grupas...!
Es izmeeginu dazas dienas eest citaadi un tad juutu,kaa es juutos-labaak,sliktaak...Taa es loti labi varu pateikt,ko man vajag.Noteikti varu teikt,ka labi juutos,ja eedu biezi un sabalaneseeti-to esmu ieveerojusi vienmeer.
03.04.2013 19:13 |

Reitings 176
Reģ: 23.05.2011
Jebkurā gadījumā, ja gribas kaut ko dzert, tad jau labāk kefīrs nekā cukurota tēja :D
03.04.2013 20:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits