Lidz sim attiecibas nekad nebiju greizsirdiga.
Bet bams gandriz gadu esmu kopa ar puisi un veljoprojam esmu ka traka. Pirms satika mani, vins bija saderinajies. Nav ne jausmas, kas un kapec un ka, bet viss notika loti atri, vins izskiras no savas draudzenes un neilgi pec tam mes sakam dzivot kopa. Bet ta ka tas notika loti atri un meitene bija loti sapinata vina izvacas paris stundu laika, kamer mans tagadejais draugs stradaja,tapec daudzas vinas lietas vel ir seit un dara mani traku. Es gribu respektet vina un vinas lietas un saprotu, ka viss ir beidzies bet kadreiz man uznak, ka kaut kas dida..
Es atradu vinas profilu facebook, tad vinas blogu, saku lasit un vina ir tik perfekta: skaista, gudra, saimnieciska, rupiga, stiliga..Man nav neka no ta, tapec ir tik gruti noticet, ka vinam pret vinu pilnigi nekas vairak nav un kadas paris reizes man ir pasprucis kaut kas mulkigs un varbut pat parmetoss, kopuma es censos apslapet savu velmi..
Bet pats trakakais ir tas, ka esmu atkariga no vinas bloga un katru reizi, ka es to lasu, mana vedera griezas nelabums, dazubrid man ir sajuta, ka es ienistu savu draugu, kad es izlasu kadu lietu, ko vina apraksta kadu lietu, kas vinai patik vai ko vina medz darit un taja bridi es atceros, ka draugs kaut ko tiesi tadu ir nopircis man, ka lielu parsteigumu, vai censas mani pamudinat darit lietas, kas ir patikusas ieprieksejai meitenei....Ko es seit gribu pajautat varbut ir kada lidzvertiga situacija un iespejamie risinajumi?