buuuuu- nezinu kā viņu sauc, bet es ar pamanīju, ka tas draugs bija reāli smuks. :D Atgādināja to aktieri no "Kurjera"- Džeisonu Stethemu, tikai viņa jaunāku versiju. :D
buuuuu- viņa vārdu var viegli noskaidrot, tev tikai jāpiesakās raidījumam un jāsaka, ka gribi iepazīties tikai un vienīgi ar to čali. :D Lai gan, kāda iespēja, ka nenoturēs tevi par trako. :D Bet vismaz būsi mēģinājusi. :D
hahahahahaah tas butu ritigi ekstreemi :D nu laikam tik izmisusi neesmu :) un gan jau kaada man atsutis vinja vaardu uzvaardu :D un ,ja nederes man, nodoshu info Tev :D
tā neizbalsotā laura ir nesimpātiska ..reāli liekas, ka puisis uzvārdus sajauca. Irina rēc kā nedaudz atpalikusi..tika tā Agnija ar izbalsoto Lauru visnormālāk izskatās...
Savukārt man (kā vēlāk izrādījās, arī manam draugam) tas džeks no profila nu ļoti atgādina Steve Talley :D
http://failiem.lv/thumb_show.php?i=pzhiidi&n=Steve_Talley.jpg&refresh1
Es būšu parskatījusies vai tā patiešam ir - Irinai kkas nav lāgā ar zobiem, izskatījās, ka priekšā nav zoba. Nevarēja kārtīg ieskatīties, jo viņa nerunā un nesmaida tā, lai būtu redzami zobi. Nu nezinu. :)
man patīk šīsnedēļas dalībnieki. Simpātiski. Vienīgi es arī esmu izbrīnīta, ka izbalsoja TO Lauru nevis otru, jo iepriekš viņš teica, ka daudz kopīgu hobiju utt, bet tad izbalso:D
man puisis skita loti pat normals. meitenes pec rakstura ari ir ok, tikai vareja but simpatiskakas un dazas(pasi zinam kuras) slaidakas, jo patiesiba neviena no vinam nav tada ka puisis velas, t.i, lai citi uz ielas atstatitos...
biju pārsteigta, cik foršs, normāls puisis šonedēļ! ja zinātu, ka tādi būtu visi, pati pieteiktos :-D starp citu, pats var izvēlēties, vai piedalīties kā vienam no četriem, vai tam, kurš beigās izvēlas? :)