Kādreiz ilgus gadus lietoju loreal tonālo un pūderi - true match, bet tā kā ar laiku šie produkti kļuva divreiz dārgāki, tad man vairs neceļas roka pirkt, pat ņemot vērā to, ka man pieteik trīs mēnešiem. Ilgi meklēju un atradu tonālo, ar kuru "jūtos labi" - cena arī laba - tas ir Maybelline Dream Satin Liquid. Es pat teiktu, ka ja Tu lieto tonālo, tad ir loģiski, ka jālieto arī pūderis, citādi no tonālā maza jēga. Pūderis man šobrīd ir no Rimmel - tāds kā jau iepriekšminētais, tikai ar toni. Man šķiet, ka šis pūderis seju diezgan iestīvina, tāpēc pien šī pūdera es nepalikšu. Bet tiešie tā, kā jau iepriekš tika minēts - pūderis paveiks to, lai tonālais nepazūd no sejas tik ātri. Lielākai noturībai, kad jau esi uzklājusi pūderi, tad uz sejas var uzsmidzināt to ūdens spreju (ar ko vasarā atsvaidzinās) ir tādi evian, u.c.
Par degunu - man mūždien ir problēmas ar to, ka visu laiku nāk āda nost no deguna. Reizēm tik traki, ka pēc tonālā un pūdera uzklāšanas deguns izskatās pēc kartupeļu lauka. Ja no deguna nāk nost āda, tas nozīmē, ka pietrūkst kaut kādu vitamīnu, bet es to "ārstēju" vienkārši elementāri pirms gulētiešanas tikai degunā iemasējot trekno niveju.