Es nerunāju pašlaik par to, ka pamēģināt kaut ko darīt ,kas patīk otram :)
Bet par to, ka tas jādara regulāri un ja ir nepatika! Un traukus tu mazgāsi , arī ja viena dzīvosi - es nepielīdzinātu trauku mazgāšanu ar attiecībām.. :D jo tik pat labi netīros traukus katru reizi vari izsviest ārā! bet ne par to runa :D
Es runāju par to, ka tu jūties iestrēdzis tikai tāpēc, ka bail kādu reizi atteikt, bail , ka šis atteikums sadusmos vīrieti, bail, ka viņš sadusmosies, bail izdarīt kaut ko ne tā, lai tikai viņš nepamestu! Abiem ir jāpieņem otra intereses, ne jau viss ir jādara kopā!
Un vispār, cik bieži neesat pateikušas patiesi to ko domājat? Es bieži tā darīju, ka neteicu tikai tāpēc , lai nesadusmotu utt... un ziniet, tas ne pie kā laba nenoveda! Tas vienkārši sāk grauzt! Tu sāc justies neapmierināta, nenovērtēta, jo tas, kas patīk tev - tam nav laika, jo dari tikai to , lai apmierinātu vīrieti.. Izdabāt otra visām vēlmēm - tas nav pareizi! Ja abiem ir pietiekoši ar to apziņu, ka blakus ir īstais, tad viņš neapgrūtinās otru ar acīmredzamo... Bet līdz tādam līmenim augt..