Nupat citā portālā lasīju, ka jaunās māmiņas meklē eko un marles autiņus, jo esot baaaigi veselīgāki par pamperiem- no kuriem puisīši paliek neauglīgi. Biju šokā, jo domāju, ko gan es ar savu mazo puisi esmu izdarījusi!? Lietoju visparastākos pamperus, nemaz nebiju iedomājusies, ka varu viņam kaitēt. Mani secinājumi- vienmēr ir tādas pareizās māmiņas, kam jebkas, ko lieto vidusmēra cilvēki, šķiet neveselīgs un prasts. Viņām vajag jaunāko, veselīgāko, firmīgāko...
Akula++
Tas tacu visiem skaidrs,ka marles autini,kuri ir kokvilnas ir labaaki!Tas taapat kaa kokvilnas apaksvela.Man arii visi raapuliisi bija kokvilnas-aada elpo daudz labaak.
žizele, domā, ka tiešām, mammas, lai tikai paspīdētu, ir spējīgas pāriet uz autiņiem? kaut kā baigi apšaubu..
Nemaz nebrīnītos. Nesen lasīju, ka esot tādi spilveni ZĪDAIŅIEM, kas jālieto, lai nebūtu plakans pakausis. Nu, wtf? Vai tiešām zīdainim jārada slodze uz mugurkaulu, lai nebūtu kaut kāds mistiskais plakanais pakausis? Tad vēl rodas jautājums, kur tad ir visi tie cilvēki ar tiem plakanajiem pakaušiem? Jo tad jau visiem tādam būt jābūt.
Ance, es nebrīnītos, ka ir tādas, kas to dara, jo tas ir kruti, bet tas ir pārāk piņķerīgi, lai visas izietu uz to šī iemesla dēļ.
Vismaz, pāris mammas, kuras es zinu, kas autiņus lieto, to pat baigi neafišē. To dara, jo veselīgāk bērnam un viss. ā, un tapēc, ka mazos pie podiņa laicīgi grib pieradināt, lai bērnudārzā auklēm nebūtu jānoņemās ar pamperiem viņu bērniem.
Varētu padomāt, ka tos autiņus jāmazgā ar rokām vai veļasmašīnā Rīga. Ja ir normāla veļasmašīna, tad neredzu problēmu izmazgāt tās marles. Nav tak grūti dažas podziņas piespiest. :-D
Par tiem spilveniem un marlēm, kas deformē kaulus... Tad jau sanāk, ka visiem, kam ir vairāk par 25iem gadiem, būtu plakani pakauši un līkas kājas. Jo agrāk spilveni un pamperi nebija.