Dan nu ko tur, tas tak nav sifiliss, var arī skaļi! :D
Man sākās ar to, ka sāpēja mugura, sāpēja augšā pie sprandas un sāpēja krustos. Neteikšu, ka asas sāpes, bet visu laiku vai nu velk, vai nu īd, visu laiku jutu to muguru un beigās saku just arī ka man no tās krusta daļas sāp pat vēders un no sprandas sāk tirpt roka.
Tad nu veicu izmeklēšanu un ārsts konstatēja, ka es tāda apzinīga un ļoti ātri atnācu, jo parasti cilvēki jau nāk tad, kad roka neklausa. Tur tai augšējā daļā man izrādījās ir 100% no nepareizās sēdēšanas pie kompja. Ārst burtiski mani apsēdināja, salika manas rokas-kājas-rumpi un teica, lai es atzīstos, vai šitā sēžot. Es saku, ka jā. Nu to atrisinājām vienkārši - pareizi noregulēju sēdēšanu darbā un mājās.
Ar to otro problēmu izrādījās sarežģītāk, man ir iedzimta spina bifida, respektīvi, vienā skriemelī trūkst viens kauliņš, līdz ar to nervs kustās un rada sāpes, tam visam klāt lordoze. Tur viņš man izrakstīja masāžas kursu, ārstniecisko vingrošanu un baseinu, kaut gan arī līdz tam vingroju, sāpes man bija un turienes muskuļi nebija pietiekoši stipri. Kārtīgi pildīju un joprojām pildu norādījumus - nekas man nesāp nu jau kā divus gadus.