Narkotikas

Reitings 349
Reģ: 08.02.2013
Sveikas.
Uznāca tāda neliela ziņkāre:D
Varbūt kāda no jums ir pamēģinājusi kādas narkotikas(nerunājot par ierasto zālīti)
Kādas sajūtas u.tml:)

P.S. Jautājums tāpat vien:D Pati nevēlos neko mēģināt.
30.03.2013 01:21 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
Nu tā viņi abi man stāstīja. Portlenda, štats, no kura draudzenes vīrs nācis, esot baisa vieta - tur narkotikas un tetovējumi esot modes lieta. Zobi gan neesot modē :D
30.03.2013 21:17 |

Reitings 1652
Reģ: 01.02.2013
Jā esmu. 3 reizes zāli. Divas reizes bija efekts, vienā nulle! Pirmajā reizē bija liela smiešanās, nedaudz halucinācijas un pēdējā nedaudz "aizmirsos", šķiet skatījos vienā punktā un vienkārši eksistēju kādas 5 min un arī smiekli nāca. Bet man ne īpaši patīk. Arī apreibšana no alkohola bieži vien man nepatīk, uzreiz eju gulēt vai dzeru daudz ūdens, lai atiet.
Esmu arī kādu ripiņu lietojusi - pret savu gribu(kokteilī iemeta, kamēr dejoju). Nezinu, kas tas bija, pēc dejošanas padzēros 2-3 mutītes un sākās bezfilma. Un no pusglāzes mohito MAN bezfilma ir neiespējama :D Draugs teica, ka staigāju kā pa mākoņiem, sapņaina utt. Būtu vismaz kaut ko no tā visa atcerējusies, bet nekā. Vainīgais dabūja pamatīgu spērienu pa kājstarpi!
Esmu dzērusi kaņepju pienu. Viens čalītis, kas ar zāli aizraujās, izstāstīja kā taisīt, jaunības dullumā ar draudzeni pamēģinājām.
Atradu nedaudz paskaidrojošu citātu šij dzirai
Parasto kaņepi (Rudelaris) neviens nesmēķē, ko tajā ir niecīgs THC saturs. Tiesa, pastāv iespēja novārīt parastās kaņepes pienā un pēc tam to zaļo piena masu izdzert - efekts ir ļoti spēcīgs - savas 4 stundas un vēl nakamā diena ir tāda dīvaina. Tas no tiek tāpēc, ka piena eshoshie tauki shkjiidina THC un vārot lielus daudzumus kaņepju, tas THC saniedz tādu koncentrāciju, ka jau kļūst reibinošs, bet, lai smēķējot panāktu tādu efektu, vienā reizē vajadzētu nosmēķēt savus 100 gramus, kas nav iespējams.

Jāteic, ka no visa augstāk minētā kaņepju piens man patika visvairāk. Nebija nepatīkams dullums un halucinācijas, bet pārņēma patīkams miers un relax sajūta. Viss tik kluss, jauks un mīļš, lietus līst, bet tas netraucē ar foršākajām kurpēm iet cauri dziļām peļķēm :D
30.03.2013 21:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits