Ja neskaita lapiņu, tad vienreiz nopirku pāris tabletes un izdomāju "uzspēlēt hokeju". Tā es nosaucu extasy- to trīs periodu dēļ.. :D
Nopirku- kādu mēnesi 3 ripiņas man stāvēja mājās un tad, vienu vakaru ar draugu izdomājām, ka nu ir laiks..
Paņēmām. īpashi neko nedzērām, lai nesajauktu, kas ir kas! :D Un.. nekā.. 10 minūtes, pusstunda.. nekā.. Gājām uz studentiem.. Pa ceļam iegājām Origo kaut ko nopirkt. Esot veikalā, sagribējās uz tualeti.. Tur vienu brīdi sākās nežēlīga smieklu lēkme.. Nu nekas. Beidzās. Gājām tālāk.
Aizejot uz studentiem, sākās OTRAIS PERIODS.
Tādu murgu es vairs negribu. Man nemitīgi bija te karsti, te auksti. Kas man likās nedaudz interesanti- man nežēlīgi pacēlās maņu līmenis. Es pēksņi varēju redzēt, cik tālu vēlos, dzirdēt VISU un, kas likās pats shausmīgākais- SAOST- VISU! Man 2 metru attālumā klubā pagāja garām cilvēks un es reāli sajutu, ka viņsh tikko ir vēmis! Tas bija briesmīgi. Un visas smaržas/ smakas nežēlīgi spieda uz smadzenēm. Vai kāda meitene bija sapūtusies, vai kāds 3 metru attālumā uztaisīja atraugu.. Un tagad sekos pats drausmīgākais. Man visu laiku vajadzēja *irst. Visu laiku. Un, kas labākais, ka reāli nevajadzēja- tikai likās, ka vajag! :D Un tā sajūta,ka Tu neesi noslaucījis pakaļu! Un tā 3-4 stundas! Un turklāt- man nežēlīgi slāpa. Es visu to vakaru no kādiem 23- 3.00 staigāju ar 0,5 sprite pudelīti augshā. Lejā. Augshā. Lejā..
Un es neteiktu, ka man baigi gribējās tusēties. Un nepavisam negribējās dzert neko stiprāku par cukurūdeni(sprite).
Un jā.. mēs satikām pāris draugus, kas pēctam atzīmēja, ka mēs uz pārējo fona izcēlāmies nu pamatīgi, jo visu laiku dricelējām kaut ko pashi savā nodabā stūrī(kā nūģi).. :D (respektīvi- nevarējām mierīgi nostavēt, kaut gan man likās, ka es vienkārshi stāvēju un neko nedarīju)
Ja pirmajā periodā es zvanīju džekam, kas man pārdeva tās ripiņas, lai paprasītu, kas nu sāksies, tad otrajā periodā es zvanīju- lai paprasītu- kad nu beigsies! :D
Un tad pienāca TRESHAIS periods. Apmēram tad, kad atvērās durvis un viesus laipni sāka pavadīt uz izeju.
Četros no rīta es sajutos, kā normāli būtu sajuties vakarā pirms ballītes! Es gribēju ballēties!! Bet visi gāja mājās. Es pēc tam, mājās esot norunāju ar draugu stundas 2 pirms varēju aizmigt!
Lieki piebilst, ka man kaut kā pietika ar to vienu reizi un vairāk hokeju es nespēlēshu.. :D