Kā vispār ir iespējams iepazīties ar vīrieti attiecību veidošanai?

Reitings 469
Reģ: 03.07.2012
Nē, nē, nebūs jautājums par to, kur iepazīties vai tml.
Vienkārši palasīju attiecību diskusijas un atkal uznāca šausmīgs gruzons.
Man šis jautājums, kas ir tēmas virsrakstā, šķiet kā neiespējamā misija. Tiešām vairs neticu, ka ir iespējams iepazīties ar kādu vīrieti, lai pēc tam arī izveidotos kādas attiecības.
Tūlīt būs jau 6 gadi kopš man nav bijušas nekādas attiecības. Protams, šajā laikā esmu iepazinusies ar daudz jauniem cilvēkiem gan darbā, gan skolā, gan izklaidējoties, pasākumos utt. Tas ir, nav tā, ka sēžu mājās un neeju nekur ārā, tāpēc arī nesatieku cilvēkus. Lai gan - pat tad taču eksistē nets, cik nav dzirdēts par veiksmīgām iepazīšanām netā.
Jā, es neesmu pati skaistākā, pati gudrākā, pati jaukākā, bet vai tad tikai tāpēc es nebūtu nevienu pelnījusi? Man raudāt gribas, kad redzu, ka daudzām tādām pašām vidusmēra meitenēm kā man ir tik jauki puiši un attiecības.
Parasti cenšos par to nedomāt un iestāstu sev, ka man tas arī nav vajadzīgs. Bet tagad, palasot tās diskusijas, atkal nāk virsū melnie. Meitenes citām iesaka nebaidīties pamest puišus, ja attiecībās nav kaut kas tā, jo pasaulē ir daudz citu labāku puišu. Bet kur tad viņi ir? Jau 6 gadus neviens nav uzradies.
Vaina ir manī? Tiešām esmu tik šausmīga?
Ai, riebjas. Besis. Raudu.
29.03.2013 23:23 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Bender Girl- c'mon tu esi jauna ,tev ir TIKAI 26, jēziņās, nomierinies, izbaudi brīvību,izbaudi ,ka neviens nav greizsirdīgs,nav jāsniedz nekādi paskaidrojumi,kur tu esi bijusi ,ar ko es bijusi,vai tur bija citi vīrieši/puiši/večuki, nav nekādu strīdu,neesi "piesieta":D Par cik man vispār ir diezgan dīvains domāšanas veids ,tad vrb manis rakstītais tev nenoderēs, bet nu....
30.03.2013 03:30 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Krista,mmm, kā es tev nepiekrītu par to filozofiju tēmu ,ne jau visas 20 gadnieces ir bez smadzeņu radījumi, nu nav. :D Ir protams dažas meitenes ,kam 20 gados galvaskausā,kur ir jābūt smadzenēm, ir salmi ,bet ar gadiem arī nekas klāt nenāks ,vismaz ne vērā ņemami ,ja tur reiz nekā nav (nav jāsaprot burtiski) ,tad arī nebūs.
30.03.2013 03:48 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es pirms tagadējā drauga arī vairāk kā 2 gadus biju viena, nu bija visādi tādi puiši, kuri labāk jau varēja nebūt, jo manā dzīvē neko labu nedeva, bet tajā laikā man ļoti gribējās to otro pusi, kā citiem, bet nekādi nekur nesatiku. Iespējams, ka tas tāpēc, ka vajadzēja man satikt šo cilvēku, kuru iepazinu pavisam nejauši, neapzināti, neplānojot. Un neesmu neglītene, pat toreiz biju glītāka kā tagad, gan slaidāka biju, gan patika kā ģērbos, mati biezāki, atvērtāka. Tātad ar izskatu tam nav nekāda sakara.
30.03.2013 09:10 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Kad man bij 20, tad man par filosofiju gribējās runāt vairāk, nekā tagad, kad man ir 30.

Tas tā, pārdomām tev, kreisais.
30.03.2013 09:58 |

Reitings 17280
sorry, Neprātīgs.
30.03.2013 09:59 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Es savā laikā (padsmit gados) arī ļoti pārdzīvoju, ka man nav drauga, attiecību, nu būtībā - jebkā, kamēr visiem apkārtējiem tas bija. Bet, pilnīgi negaidīti satiku savu puisi un tagad esmu priecīga, ka visus tos gadus biju viena, jo izpalika izjust visu negatīvo attiecību pieredzi uz savas ādas. Protams, galvenais ir ļauties. Ļaujies jauniem cilvēkiem, piedzīvojumiem. Pats tas princis neatnāks. :)

Noteikti nepārdzīvo, jo tu vēl esi jauna un vēl viss ir priekšā. Vienkārši sāc strādāt ar sevi, dari to, kas tev sagādā prieku un izkāp no savas komforta zonas.
30.03.2013 10:09 |

Reitings 313
Reģ: 29.01.2009
Bender Girl
tad,kad tu beidzot iemīlēsi un pieņemsi sevi,tad arī tev parādīsies tāds vīrietis,kādu varbut nemaz nebiji gaidījusi....

sobrid ari es esmu viena,portams,jutos ari vientuli utt, jo esmu pieradusi ka milotais ir vnm blakus,bet iespejams ka man liktenis devis vientulibu lai es tapat ka tev, iemiletu sevi:)
30.03.2013 10:36 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Neprātīgs izklausās pēc prinča baltā zirgā, man liekas, ka mums te jārīko iepazīšanās ballīte
Malacis, Paloma! Savedējas gars sievietēs, izrādās, vēl nav miris! Lai meitenes ar vēstuļu starpniecību sarakstās un Neprātīgs un Kreisais arī pieaiciniet! Ehhh! Ja man būtu par gadiņiem 20 mazāk ....!
Visas deviņas lappuses neizlasīju, bet "uzkrita" tas, ka vienā mirklī meitene ar tīģera bildi profilā bezmaz jautāja Kreisais, kā pareizi koķetēt? Vai tad mums, vīriešiem, tas jums, meitenes, jāmāca?
Teorija manā jaunībā bija apmēram tāda. Meitenes uzdevums ir ar savu izturēšanos un izskatu ieinteresējošo vīrieti "saukt" tuvāk pie sevis, bet dzīvajā "nelaist" tuvāk par kaut kādu distanci, kura attiecību procesā PAKĀPENISKI jāsamazina. Nedrīkst vīrieti sev "pielaist" klāt pavisam tuvu (piem., - pārgulēt) ļoti ātri, nedrīkst arī viņu pārlieku mocīt, lai zēns nenolemtu, ka ir par grūtu, nav vērts un lai nesajuktu prātā. Ja pielaiž pārāk ātri, vīrietim zūd interese, pareizi te vienā citā diskusijā meitenes rakstīja, ka, ja gribi nopietnas attiecības, nedrīkst pārgulēt pirmajā vakarā (manā laikā gan pret šīm lietām attieksme bija daudz nopietnāka). Galvenais, lai vīrietim nezustu interese. Ja tas viss notiek tā, vīrietis meiteni novērtēs, jo ir bijis jāpacīnās, arī tādi, kurus interesē ātrā bauda, atkritīs paši no sevis. Nu, tā apmēram vajadzētu koķetēt! Kautrīgi puiši pat būtu laimīgi, ja meitene pati parādītu, ka ir kaut kāda interese (pats kādreiz biju ļoti kautrīgs, tāpēc - zinu), bet tālāk ... Nu, jūs jau pašas esat meitenes, - tālāk jau jūs pašas mācēsit tā puiša sirdij vārīties!

P.s. Ziniet, es skatos, ka te reizēm raksta (mērkaķojas) tāds jānis. Pēc visām pazīmēm - tāds pats kautrīgais, kurš sev diezgan nemākulīgi cenšas pievērst uzmanību. Uzrakstiet kāda viņam varbūt.
30.03.2013 10:57 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
Es meklēju savu ideālu ,, un bija neveiksmigi mēģinājumi,,,Ta nospļavos un domāju - kam man vajag to vīrieti tā blakus ,visu varu pati,,,, un tad satiku nu jau tagadējo vīru.....Domāju -būs īstais brīdis,tad arī būs tas īstais,,,īpaši meklējot un valdzinot uzreiz ta nesdabūs..... Es ar savējo diezgan ilgi ievēroju to distanci,,,vin'jš mani iepazīstināja ar saviem vecākiem un tad vienā jaukā vakarā nolēmaammm,.....
30.03.2013 11:04 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Problēma ir tā, ka ir grūti atrast vīrieti ar līdzīgu personibu. Jo, bieži vien ar savējo, nomācu blakusstāvošo, un gribot negribot sāku dominēt ar savu raksturu, KAS man NEPATĪK. Man nepatīk dominēt attiecībās, tāpēc, meklēju par sevi spēcīgāku vīrieti. Kurš spētu būt lielisks, bet tajā pašā laikā spētu arī mani novilkt un nolikt vietā. Bet mūsdienās spēcīgu personību ir gaužām maz. Tāpēc arī klīstu pa pasauli, neko nopietnu neatrodot

Šitam varu piekrist. Bet, ko es esmu novērojusi, pārsvarā vīrieši meklē sievietē maigumu un mīļumu. Bet es neesmu no tām uķi-puķi sievietēm, bijušais man tā arī pateica, ka esmu auksta un neizrādu jūtas - tas atbaida vīriešus. Bet kā, lai sev piespiež darīt to, kas nav pa manai dabai... ? Es sevi mierinu ar domu, ka gan jau nāks īpašs cilvēks, kurš atraisīs manī maiguma dzīslu :D Žēl, ka tik gadi nestāv uz vietas...
30.03.2013 11:11 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Melns, es neprasīju, kā koķetēt, jo to tāpat māku.
30.03.2013 11:12 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Rūta - Ar mani tieši ir tas pats. Nu nezinu kā to vēsumu mazināt,es vienkārši tāda esmu. Bet arī ceru,ka kādreiz kāds spēs atkauset manu sasaluso sirdi. :D
30.03.2013 11:27 |

Reitings 333
Reģ: 27.05.2010
Loti laba diskusija, izlasiju visas 9 lapas. Guvu arii dazhas atzinjas prieksh sevis, kaut arii esmu attieciibaas, (pati nesaprotu kaa :D) Kad satiku savu tagadeejo draugu, nopietnas attieciibas pat negribeeju, likaas,ka buus vienkaarshi izklaide, bet redz kaa sanaca,ka jau 4 gadus esam kopa.
Laikam pareizi ir,ka vienkarshi jalaujas un tad jau redzes,kas sanaks.
30.03.2013 11:36 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ehhh....... :D
30.03.2013 11:47 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Nevajag no vīrieša vienmēr gaidīt pirmo soli iepazīšanās gadījumā. Vīrietim tas ir jādara, bet daudzi normāli vīrieši ir diezgan kautrīgi lai pieietu klāt un iepazītos. Galvenokārt baidās no atšūšanas. Visdrošākie ir joberi, tikai viņi pēc tam ātri pazudīs. Nevajag spriest par vīrieti pec pirmajiem iespaidiem. Vislabākais nākamais vīrs iepazīšanās brīdi var šist kā pēdējais lūzers.
Varbūt esi aktīvāka, negaidi bet rīkojies, tā nav uzbāšanās vai kāršanās kaklā, bet normālas attiecības.
30.03.2013 11:53 |

Reitings 149
Reģ: 26.03.2013
Arī man ir tā problēma - nav manī tā maiguma. Es arī esmu vairāk līdere un vīrieši laikam nobīstas no stipras personības, bet tomēr gribas kādu blakus...
30.03.2013 12:27 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
busu skarba.
tev nav attiecu , jo iespejams:
a)esi resna un neglita(risinajums-piestrada pie izskata, gerbsanas stila un figuras)
b) sedi 4 sienas(nu kur tad var iepazities)
c)...nav izdomas...bet ticu,ka videjai vai simpatiskai meitenei bez defektiem vizualiem nevar but ta, ka nav viriesu uzmanibas!
30.03.2013 12:40 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Varbūt vnk vēl neesi satikusi īsto. Jā, zinu, ka tādā vecumā bez nopietnām attiecībām ir grūti. Tomēr ja būs lemts, tad pats uzradīsies, kad viss mazāk to gaidīsi. :)
30.03.2013 12:42 |

Reitings 17280
Marta, ir atšķirība starp vīriešu uzmanību, un tādu vīriešu uzmanību, kuru uzmanība meiteni interesē.

Tā, kā šobrīd ir autorei, reizēm gadās (arī ilgstoši), un ne vienmēr tāpēc, ka meitene ir resna, neglīta mājās sēdētāja. Nevajag dramatizēt.
30.03.2013 12:45 |

Reitings 118
Reģ: 16.03.2013
Baigi labi noformulēts domu kopums melnajam.
Bet, viens lielāks vārds man ir priekš meitenēm, kuras domā, ka ir saltas un līderiskas. Štelle ir tajā, ka (iespējams) meklējat tos cukurainos puikas, kuri (nereti) uz pasākumiem ierodas nosmērējušies ar mākslīgo iedegumu krēmu. (visiem skaidrs, par ko es runāju) Šitie "skarbie" puikas arī neies daudz ķēpāties gar attiecībām, jūtu izprašanām u.c. krāmiem- viņiem vajag skaistu lellīti blakus, kuru "pabraukt" kādu laiciņu un tad meklēt nākamo, tādu pašu, lai vēlāk ar čomiņiem apspriestu kādas kaziņas tās meitenes ir.
Vīrieši nebīstas no stipras personības, vīrieši nogurst no bezgalīgajiem, tukšajiem centieniem. Starp puišeļiem ir tāds teiciens- tas jau pat mūra sienu "piekoļīs", nu, nepiekoļīs, visam ir savs pacietības mērs, ja saprotat, ko domāju.
30.03.2013 12:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits