Neprātīgs izklausās pēc prinča baltā zirgā, man liekas, ka mums te jārīko iepazīšanās ballīte
Malacis, Paloma! Savedējas gars sievietēs, izrādās, vēl nav miris! Lai meitenes ar vēstuļu starpniecību sarakstās un Neprātīgs un Kreisais arī pieaiciniet! Ehhh! Ja man būtu par gadiņiem 20 mazāk ....!
Visas deviņas lappuses neizlasīju, bet "uzkrita" tas, ka vienā mirklī meitene ar tīģera bildi profilā bezmaz jautāja Kreisais, kā pareizi koķetēt? Vai tad mums, vīriešiem, tas jums, meitenes, jāmāca?
Teorija manā jaunībā bija apmēram tāda. Meitenes uzdevums ir ar savu izturēšanos un izskatu ieinteresējošo vīrieti "saukt" tuvāk pie sevis, bet dzīvajā "nelaist" tuvāk par kaut kādu distanci, kura attiecību procesā PAKĀPENISKI jāsamazina. Nedrīkst vīrieti sev "pielaist" klāt pavisam tuvu (piem., - pārgulēt) ļoti ātri, nedrīkst arī viņu pārlieku mocīt, lai zēns nenolemtu, ka ir par grūtu, nav vērts un lai nesajuktu prātā. Ja pielaiž pārāk ātri, vīrietim zūd interese, pareizi te vienā citā diskusijā meitenes rakstīja, ka, ja gribi nopietnas attiecības, nedrīkst pārgulēt pirmajā vakarā (manā laikā gan pret šīm lietām attieksme bija daudz nopietnāka). Galvenais, lai vīrietim nezustu interese. Ja tas viss notiek tā, vīrietis meiteni novērtēs, jo ir bijis jāpacīnās, arī tādi, kurus interesē ātrā bauda, atkritīs paši no sevis. Nu, tā apmēram vajadzētu koķetēt! Kautrīgi puiši pat būtu laimīgi, ja meitene pati parādītu, ka ir kaut kāda interese (pats kādreiz biju ļoti kautrīgs, tāpēc - zinu), bet tālāk ... Nu, jūs jau pašas esat meitenes, - tālāk jau jūs pašas mācēsit tā puiša sirdij vārīties!
P.s. Ziniet, es skatos, ka te reizēm raksta (mērkaķojas) tāds jānis. Pēc visām pazīmēm - tāds pats kautrīgais, kurš sev diezgan nemākulīgi cenšas pievērst uzmanību. Uzrakstiet kāda viņam varbūt.