Kā vispār ir iespējams iepazīties ar vīrieti attiecību veidošanai?

Reitings 469
Reģ: 03.07.2012
Nē, nē, nebūs jautājums par to, kur iepazīties vai tml.
Vienkārši palasīju attiecību diskusijas un atkal uznāca šausmīgs gruzons.
Man šis jautājums, kas ir tēmas virsrakstā, šķiet kā neiespējamā misija. Tiešām vairs neticu, ka ir iespējams iepazīties ar kādu vīrieti, lai pēc tam arī izveidotos kādas attiecības.
Tūlīt būs jau 6 gadi kopš man nav bijušas nekādas attiecības. Protams, šajā laikā esmu iepazinusies ar daudz jauniem cilvēkiem gan darbā, gan skolā, gan izklaidējoties, pasākumos utt. Tas ir, nav tā, ka sēžu mājās un neeju nekur ārā, tāpēc arī nesatieku cilvēkus. Lai gan - pat tad taču eksistē nets, cik nav dzirdēts par veiksmīgām iepazīšanām netā.
Jā, es neesmu pati skaistākā, pati gudrākā, pati jaukākā, bet vai tad tikai tāpēc es nebūtu nevienu pelnījusi? Man raudāt gribas, kad redzu, ka daudzām tādām pašām vidusmēra meitenēm kā man ir tik jauki puiši un attiecības.
Parasti cenšos par to nedomāt un iestāstu sev, ka man tas arī nav vajadzīgs. Bet tagad, palasot tās diskusijas, atkal nāk virsū melnie. Meitenes citām iesaka nebaidīties pamest puišus, ja attiecībās nav kaut kas tā, jo pasaulē ir daudz citu labāku puišu. Bet kur tad viņi ir? Jau 6 gadus neviens nav uzradies.
Vaina ir manī? Tiešām esmu tik šausmīga?
Ai, riebjas. Besis. Raudu.
29.03.2013 23:23 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Neprātīgs un Ice Queen- uzrakstiet tak viens otram;)
30.03.2013 02:06 |

10 gadi
Reitings 3706
Reģ: 29.01.2009
Jautāsiet kur ir problēma? Problēma ir tā, ka ir grūti atrast vīrieti ar līdzīgu personibu. Jo, bieži vien ar savējo, nomācu blakusstāvošo, un gribot negribot sāku dominēt ar savu raksturu, KAS man NEPATĪK. Man nepatīk dominēt attiecībās, tāpēc, meklēju par sevi spēcīgāku vīrieti. Kurš spētu būt lielisks, bet tajā pašā laikā spētu arī mani novilkt un nolikt vietā. Bet mūsdienās spēcīgu personību ir gaužām maz.

+1
30.03.2013 02:06 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Ice queen
Sēžam vienā laivā :D :D

Esmu izteikts līderis, bet atšķirībā no tevis, es vēlos mīļu meiteni pie sāniem, kas mani mājās sagaidīs ar smaidu, kura mani sačubinās retu reizi, ja pa darbiem draņķīgi gājis un es atbildēšu ar to pašu citās situācijās. Jo šobrīd izlādējos pa darbiem neslikti, lieku iekšā sevi visu un vēl nedaudz, lai izrautos, lai būtu labākais, lai varētu dzīvot mierīgi pārticis, bez stresa ;)
Tā dēļ es esmu jau upurējis savu jaunību pa lielam, jo vienmēr esmu redzējis nākotni, ģimeni, bērnus. Lai viņiem ir viss, lai viss ir nodrošināts.

Standarta slimība - pašam jau pietiek ar mazumiņu :D
30.03.2013 02:07 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ice Queen tavaa gadiijumaa es teiktu, ka pie vainas ir tas, ka tie stiprie viirieshi ir nogurushi pa dienu ciiniities par izdziivoshanu un maajaas veelaas mieru, relaksteeties un atljauties buut vaajiem. Ja veel peec garas darbadienas ir sieviskjis jaaliek pie vietas, tur var traks palikt. Vieniigie iisteni domineejoshie viirieshi attieciibaas ir memljaki dziivee, jo attieciibas ir vieniigais laucinjsh kuraa var paraadiit autoritaati. Iedod kaadreiz viirietim atlaidi, jo visi esam galu galaa cilveeki un nespeejam buut stipraas klintis 24/7.
Neprātīgs - liekaas, ka tu meklee neiistajaas vietaas vai arii skaties uz meiteneem, kuras ir jaunaakas par teviim. 20 gados filosofiskas paarrunas ilgaak par 1h dienaa var atbaidiit meiteni, jo tajaa vecumaa ir arii citas intereses.
30.03.2013 02:11 |

Reitings 298
karinjo
Mēs ar Ice queen sakautos :D jo divas lielas patiesības nespēj pastāvēt :D
Vienīgie līderu tipi kas pastāv vienlaikus ir
Formālais un neformālais līderis :D

Bet attiecības tas nespīd (kā vienmēr - manā ideālajā pasaulē) abi pastāv viens otram un par otru ;) Ne savām ambīcijām, ne savām vēlmēm ;)
30.03.2013 02:13 |

Reitings 200
Reģ: 24.09.2012
nu jā, es meklēju kaut ko līdzīgu - spēcīgu vīrieti, bet tajā pašā laikā, man tas liekas ārkārtīgi mīļi, kad šiem spēcīgajiem jādod atbalsts, un jāpačubina :D vienmēr šādi brīži ļoti patīk
aha, tieši tas pats ir ar mani - šobrīd, savā jaunības maksimālismā, esmu darbaholiķe. No vienas puses žēl, no otras - panākumu garša dziedēs visas rētas :D un šobrīd aktīvi eju uz savu mērķi, pamazām, pamazām, bet cīnos :)
30.03.2013 02:14 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Iespējams iepazīties ir tad, kad tu ļauj sev atraisīties. Kad pazūd bailes, kad tu beidz domāt un analizēt, kad vairs neuztraucies par citu domām un vienkārši esi laimīga ar to, kāda esi.
Man šķiet, ka daudzām (arī man) iepazīstoties, sēž galvā tā populistiskā doma "viņš mani tikai izmantos un pametīs" un pat nedod iespēju puisim mēģināt. Pat neatbild uz flitrtu vai acu skatienu un atkal un atkal nogrimst savā pasaulītē atstatus no visa.
Tikai mēģinājumi pie kaut kā var novest, jo pasakās ir sarakstīti meli - puiši ar baltiem zirgiem nejāj un realitātē arī pašai ir kaut kas jādara lietas labā.
Arī man līdz šim brīdim tā īsti nav bijušu attiecību. Es visu vienkārši nogriežu jau saknē. Izņēmums bija tad, kad kāds mani vienkārši "uzlauza". Piespieda paskatīties acīs, piespieda atvērties, piespieda runāt, pielaist klāt un iemīlēties. Bet tās nebija un nav, un nebūs attiecības klasiskajā izpartnē. Līdz ar to man tādu attiecību nav bijis.
Pagaidām es sevi nesaredzu precētu baltā kleitā ;) Lai gan žēl - liekas, ka es būtu itin ņemama, mīloša, gādīga, bet dziļi iekšā ir tādas šaubas, tādas bailes..
Bet tāpēc jāmācās atraisīties, un jākāpj ārā no ierastās komforta zonas ;) Katru reizi, kad es vienkārši aizmirstos, pilnīgi jūtu, kā gaisā lido strāva, kā puiši līp klāt. Bet atliek noslēgties, un turpinās būšana attiecībās ar sevi. :D ha...
Ja grib attiecības, nu nedrīkst nodurt acis zemē un paļauties uz likteni, kas princi pievedīs pie durvīm.
30.03.2013 02:16 |

Reitings 200
sakautos? :D
nemāku prognozēt - jo līdz šim esmu saskārusies ar viltus līdera tipiem - tādiem, kuri sevi prezentē kā fazānus, bet, kad tieku klāt - izrādās, tas " līderisms" tik tāda i-neta krāniņu mērīšanās vien ir bijusi :D vai arī - čalim ātri aptrūkstas ko teikt un darīt. Tā nu tas ir
30.03.2013 02:17 |

Reitings 298
Krista
Nevaru nepiekrist vairāk...
Nereti riebj, kā cilvēki uz mani skatās, kā standarta kretīnu, kam galvā vien peļņa. Nu tā nav,nereti dodu atlaides klientiem, jo redzu, ka nespēs norēķināties, bet citos gadījumos eju pāri cilvēkiem un dragāju viņus, lai sasniegtu sev vēlamo rezultātu, līdz ar to mājās gribās mieru, mīļumu un maigumu.

Jo dienas gaitā esi bijis vai uzskatīts par necilvēku..... (viens no iemesliem kādēļ esmu šeit aizkavējies :D - te varu runāt par emocijām, jeb lietām, kuras manā ikdienā nepastāv... ;)
30.03.2013 02:19 |

Reitings 200
diemžēl, mana profesija nemaz neparedz kaut kādas mīļuma izpausmes ikdienā, tā mani izspiež līdz pēdējam, tāpēc jau arī tāds niks - ice queen - tas visu paskaidro :)
30.03.2013 02:20 |

10 gadi
Reitings 3987
Nu, darba dēļ jau nu noteikti cilvēcību un emocijas nevajadzētu pazaudēt.. Nezinu, vai naudai ir TIK ļoti liela nozīme, cilvēki :D ;)
30.03.2013 02:23 |

Reitings 298
Ice queen

Citiem vārdiem sakot Machiavelli ;) ?
30.03.2013 02:24 |

Reitings 200
numm.. aptuveni tā pat varētu teikt.. :D
30.03.2013 02:26 |

Reitings 200
naudai nav MILZĪGA nozīme, taču, attapties 40 gados ar nestrādājošu vīru dzērāju, 3 bērniem, iztikas minimumu un dzīvokli kredītā es arī negribētu :D
30.03.2013 02:28 |

Reitings 298
Palasi "Art of war" jutīsi, kā ļaunums ienāk dvēselē :D :D :D :D
Vismaz mani pārņēma tādas sajūtas saliekot kopā Machiavelli "The prince - principalities" ar Sun Tzu Art of war :D
30.03.2013 02:30 |

Reitings 200
viena no manām pēdējām top grāmatām - " Pjedro upes krastā es sēdēju un raudāju" -
nākošā noteikti būs Art of War :D
30.03.2013 02:31 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Es arī uzreiz iedomājos,ka Ice Queen un Neprātīgs vienam otram ir jauzraksta. :D Mēģināts nav zaudēts.
30.03.2013 02:33 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tureesim iikskjus. Ja kas, peec tam varam piedaavaat vinjiem bezmaksas lauliibu konsultaaciju tepat cosmo. :D
30.03.2013 02:37 |

10 gadi
Reitings 3987
Džinnija, vai ne? Abiem pat profila bildēs dominē līdzīgi toņi! :D Tā kā uz priekšu
30.03.2013 02:38 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Cerams viņi mūs paklausīja un vēlāk tiksim ielugtas uz kāzām . :D
30.03.2013 02:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits