lielie puiši

Reitings 114
Reģ: 14.12.2012
Sveiki!

Sēžu un domāju par to, cik interesanti notiek. Ir kāds puisis, kuru esmu satikusi dažas reizes, taču mēs komunicējam samērā bieži (tie paši draugi, sms, sazvanoties). Viņš ir licis skaidri noprast, ka vēlētos ar mani satikties un mēģināt uzsākt attiecības. Es raustos. Visinteresantākais ir tas, ka viņš uzrodas vienmēr tajos brīžos, kad man noticis kaut kas nelāgs (piemēram, esmu saslimusi, sastrīdējusies ar kādu, vienkārši bezcerīgums uznācis utt.). Varbūt Jums šķiet, ka es pārspīlēju, bet nē :D Viņš tiešām intensīvāk dod ziņas tajos brīžos, kad man ir kaut kas noticis. Un, lūk, jautājums: Jūs pašas ticat tādam kā liktenim?
par iemeslu kāpēc raustos: viņš ir diezgan korpulents. nu labi - korpulents. Doma man ir tāda, ka iespējams viņš vienkārši mērķē uz dullo?? Cik man zināms, tad ar meitenēm viņš komunicē, uz ballēm iet utt. Protams, ka arī tas korpulentums dod savu. Tāda puiša man nav bijuša. Vai nav tā, ka viņiem pašiem ir ļooti daudz kompleksu?
Pamēģināt un paskatīties? nez..
29.03.2013 23:11 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
kad runāji par apalīti, kurš iet uz ballēm un koļī meitenes, man prātā nāca čalis ar iniciāļiem A. J. nav? ;D
30.03.2013 15:12 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
vienkārši ļaujies, nedomā par to, cik resns vai tievs.

Ja viņš ir foršs, patīkams cilvēks, kāpēc lai nepamēģinātu? Ārējais izskats taču nav tas, kā dēļ mēs iemīlam kādu.

++++
ārējais izskats, protams, ir pirmais, ko pamanām un kas piesaista, bet ja tu cilvēku jau pazīsti, ja viņš tev ir blakus grūtos brīžos, ja tu viņam patīc un ja tu pat apsver iespēju, ka varētu būt ar viņu kopā, tad vienkārši nesaprotu, kur ir problēma :D tajā, ka viņam ir liels puncis? jāsaka arī, ka cik es zinu, džekiem nav tādu kompleksu par korpulentumu kā meitenēm..
30.03.2013 15:15 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
dīvainākais ir tas , ka resnajiem puišiem ir lielāka piekrišana nekā resnām meitenēm - diez kāpēc?

Tapēc, ka vīrieši tā necepās par savu resnumu, kā sievietes - mēs panikojam un pārdzīvojam par katru lieko kg!!!
30.03.2013 16:52 |

Reitings 3328
Manam ir palies vēders, pats saka kā ir resns :D Un kolēģi arī mani ir vilkuši uz zoba, lai beidzu viņu parot, citādi galīgi izlaidies !!!! Bet es uz viņu skatos un redzu pasaulē skaistāko vīrieti:) It is called lovey!!
30.03.2013 16:57 |

Reitings 3328
* paliels vēders!!!
30.03.2013 16:57 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Uztver to kā seksa ģeneratoru,uzsit un pats vibrē :D
30.03.2013 17:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits