Pašlaik man ir neliela kaudzīte ar grāmatām, ko vajadzētu izlasīt.
Bram Stocker – Dracula (pirms kāda laika iesāku, bet tā arī nepabeidzu
Nicci French – Killing me softly (psiholoģisks trilleris – perfekti vēliem vakariem :D)
Daniel Defoe – Moll Flanders (diezgan sen nav lasīta, bet man patika, tādēļ derētu izlasīt vēlreiz)
Mark Twain – The adventures of Huckelberry Finn (labāka par Tomu Sojeru – man viņš vienmēr ir šķitis izlutināts un neciešams, Haks Fins ir interesantāks)
F. Scott Fitzgerald – Tender is the night (zinu, ka šo lasīt nebūs viegli, tāpēc uzskatīšu to kā sasniegumu)
Charles R. Cross – Heavier than heaven (Kurta Koberina bibliogrāfija)
Boris Akunin – The winter queen (apraksts iedvesmoja iegādāties – „Think Tolstoy writing James Bond with the logical rigour of Sherlock Holmes”)
Richard Yates- Young hearts crying
Arthur Golden – Memoirs of a geisha
Jane Bussmann – The worst date ever (bibliogrāfija par ceļojumu pa Āfriku)
Anne Rice – Memnoch the devil (Esmu izlasījusi viņas pirmās divas grāmatas, patika)
Vladimir Nabokov – Lolita (esmu lasījusi tulkotu, vēlos pamēģināt arī oriģinālu)
Jane Austen – Pride and Prejudice
Margaret Atwood – Alias grace (līdz šim viņas darbi man ļoti patīk)
Gustave Flaubert – Madame Bovary (kaut kas arī no franču klasikas)
William Shakespear – Romeo and Juliet (vakarā ar glāzi vīna – ideāli)
Robert James Waller – Slow waltz in Ceder Bend
Karen Wheeler – Toute allure. Falling in love in rural France (kā var iztikt bez sieviešu romāna, un pietam – Francijā)
Audrey Niffennger – The time travelers wife (esmu līdz pusei izlasījusi, kaut kā lēni iet šī grāmata)
Jojo Moyes – Me before you (pastaigas laikā iegāju grāmatnīcā paskatīties, kas ir piedāvājumā un šīs grāmatas apraksta mani ieintriģēja)