Nekāds dižais stāsts man nav, bet es arī pārceļos uz ārzemēm, kas man beidzot atvēra acis, ka ir dzīve arī aiz Latvijas robežām, tātad arī neskaitāmi vairāk iespēju, ķa iepriekš domāju. Bet pat pirms pus gada, kad jau dzīvoju šai pašā vietā, kur šobrīd, mana dzīve bija vienmuļāka, kā šobrīd. Un jaunas noodarbošanās aptiesībā man atnāca tā uz sitiena un reizē. Sapazinos ar pāris cilēkiem, kuri piedāvāja piesrādāt studentu radio, kas man ir milzīgs izaicinājums un joprojām nezinu, vai tam vispār esmu pietiekoši laba, bet ir izaicinoši un pat palīdz man sevi labāk izprast. Kā arī tajā pašā laikā pieteicos AESEC orgaizācijā, izturēju pāris pieteikumu un interviju kārtas un nu esmu oficiāla dalībniece. Un šis man ļoti, ļoti patīk. Tas, pie kā ēs strādājam un kāds ir mūsu mērķis, mani aizrauj. Jā, šīs manas jaunās nodarbošanās ar`privāto dzīvi ir nedaudz iekrāsojušas, bet vēl nezinu - pavasarīgos vai pelēkos toņos.
Galvenais ir meģināt. Dažreiz cilvēki man jautā, kāpēc iesaistījos tur, kur esmu, kaut vai jājautā drīzāk būtu - kāpec ne?