Zane
Es nezinu ar ko viņas, jo īpaši studentes domā par savu nākotni, bet ja Es būtu darba devējs prestižā firmā, un redzētu kailu amata pretendenti žurnālā, noteikti neņemtu darbā. Izskatās, ka tām kas "zīmējas" nekādi augstie amati arī nav. Vienīgais tur viena kut kāda veikala vadītāja, nu tur var būt jau kontingents arī tāds. Tās ir manas domas.
Es nupat kaut ka aizdomajos par so viedokli... Ir ka tas ir ari tas, ko es parstavu un vienmer esmu ta uzskatijusi, bet, ja ta padoma... Internets, socialie tikli loti daudz ko maina un mainis vel jo vairak ari turpmak. Robezas starp privato un profesionalo dzivi ir loti izpludusas.
Ja ta padoma, man pat tagad jau manijies viedoklis saja jautajuma - es, visticamak, nemot darba cilvekus, ipasi nesatrauktos par gaumigu personas kailfoto kada zurnala, tas mana uztvere neko daudz nemainitu. Svarigak man butu, kadas cilvekam ir prata, inteligences un komunikacijas spejas. Vai kails kermenis ir sensacija? Uz ielas drosi vien vel ja, bet zurnalos? Interneta? Vai tas maina cilveka spejas but profesionalam sava nozare?