Kviešu milti: 75g
Piens : 150g
Olas: 1/2gb.
Sviests: 5g
Cukurs, sāls: pēc garšas
Olu sakuļ, pievieno nedaudz piena vai ūdens, sāli un cukuru un samaisa. Šajā šķidrumā iesijā miltus, pa daļām pielej atlikušo šķidrumu un izmaisa vienmērīgu, pašķidru mīklu. Ja vēlas, mīklai pievieno izkausētu sviestu. Mīklu lej ar karoti uz pannas vienā malā sakarsētos taukos un, pagrozot pannu, ļauj mīklai notecēt pār visu pannu. Cep no abām pusēm gaiši brūnas pankūkas. Pēc tam saloka uz pusēm vai četrām daļā, sakārto lēzenā traukā un pasniedz ar ievārījumu un tēju vai kafiju.
Taisu pēc līdzīgas receptes un man viss sanāk.