Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

varbūt gadīsies

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
ir tā sanācis, ka iepazinos ar precētu vīrieti. cik mēs esam sazvanījušies viņš man ir skaidri pateicis, ka manis dēļ no sievas nešķirsies. un izvilināja no manis to, ka man pat nav ienākusi doma viņu precēt . sazvanīšanāmies brīžos, kad viņš brauc no darba tas ir līdz 18:00 es drīkstu viņam sūtīt sms un zvanīt līdz tiem 18:00 . ceļos pa naktīm augšā, lai tik parunātos ar viņu.
pati saprotu, ka vajag teikt nē, bet nevaru , žēloju sevi, ka parakstos uz kaut ko tādu un žēloju sevi, ka nevaru pateikt nē. vakaros sēžu un pārdzīvoju, ka nevaru tā vienkārši uzzvanīt viņam, baigi grūti ir arī tad, kad aizdomājos par to, ka viņš apskauj savu sievu.
tā kā nevienam kaut ko tādunevaru stāstīt, bet gribas kādam to izstāstīt. nevajag man to padomus, lai saku nē kamēr vel nekas nav, jo to apzinos pati un nevajag mani nosodīt, jo pati zinu, ka tādas vajag nosodīt.
pati šādu situāciju esmu piedzīvojusi
29.03.2013 13:52 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Cupcake, esmu pārliecināta, ka tev Emmanuelles mugurkauls un privātā dzīve ir dziļi pie kājas. Tad kādēļ komentēt?
Mani vienmēr izbrīna tie komentāri, kas skar kādu cilvēku personīgi. Tā kā viņu baigi uztrauktu, ko kāds interneta cilvēciņš domā. Nevienam neinteresē tavas domas par Emmanuelli vai kādu citu, jo, kas, pie velna, tu tāda esi? :D
30.03.2013 12:24 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ko tu no vina gribi? tu tapat neko nevari dabut, jo viss pienakas sievai-vina milestiba nebus(ja citas teiks, ka nemil, jo krapj...varbut vienkarsi ir tadi viriesi, kas savu kranu bikses nevar noturet, un ar milestibu tam nav nekada sakara), precet tevi nepreces, materialais pabalsts diez vai bus.
tu esi tikai nr. 2, tada, pie kuras versas, kad nav ko darit...tev tas tiesam ir vajadzigs? tas ir kads mazohisms pret sevi, sita gaidit un paklauties visiem vina noteikumiem, raudat spilvena bridi, kamer vinam ir sekss ar sievu...!:)
30.03.2013 12:29 |

Reitings 202
Reģ: 31.01.2013
Vēlreiz teikšu to, ko teicu jau iepriekš - mani novērojumi par Emanuelle - dabūjusi vīrieti, saprot, ka pēdējais variants, vairs neko labāku nedabūs, nu, i piekrīt un pieņem visas tās muļķības, ko vecis stāsta, ka tik neaiziet projām. Nopietni. Liekas, ka sava mugurkaula vispār nav, ne arī pašcieņas.

Piekrītu, domāju līdzīgi par Emanuelli.
Izskatās, ka te viņa ir bez maz vai iecelta svēto kārtā. Kādēļ, tāpēc, ka tantuks gados ?
Varētu, jau aiz cieņas pret sievieti gados es te tā nerakstīt, bet viņa raksta visādas stulbības - atbalsta krāpšanu, jau kuro reizi dod mājiemus, ka pati tā ir darījusi.
Līdz ar to - ne mazākās cieņas pret šo tantuku.
30.03.2013 12:36 |

Reitings 202
Reģ: 31.01.2013
p.s. droši vien lielāka daļa mani tagad apēdīs dzīvu :D
30.03.2013 12:37 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
mani fascine temas nsaukums-varbut gadisies:D
ta satiksanas ar precetiem viriesiem tiek pielidzinata gripai, ar kuru netisam saslimt var! neesam primitivi zveri! domat vajag ari ar galvu, ne tikai milu un tad man var kapt uz galvas, busu kajslaukis!
30.03.2013 12:54 |

Reitings 118
Reģ: 16.03.2013
sharmantaa,
es ar to gribēju pateikt to, ka, pirms mest citam ar akmeni, paskaties, vai pats/i esi labāks/a. Tie lielākie nosodītāji paši, nereti, izrādās lielākie maitas.
Neattaisnoju rīcību, bet cik nav dzirdēts, ka sievām ir jauni, skaisti un spēcīgi mīļākie, un tad tas skaitās afigena (atvainojos) normāli un kruti. Kur lōģika?
30.03.2013 13:24 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Aiz tīra godaprāta un cieņas pret sievu, atstāj viņu. Nedari taču tā, kā negribētu, lai Tev dara!!! Un tas, kas starp jums notiek, ir hormoni...nu nav mīlestība tāda, kas labprāt grautu cita laimi.
30.03.2013 14:24 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Al Capone-paldies par tavaam domaam!Tiesi taapeec,ka esmu "tantuks",varu teikt peec pieredzes-mees varam dziivot loti ilgi kopaa ar cilveeku un pat nenojaust,ka vinam ir cita sieviete.Es laikam ar to gribeeju teikt-laikam nevajag buut loti paarliecinaataam par to,ka nekad dziivee nebuus paarsteigumu,jo taadi ir...
Nekur es neesmu rakstiijusi ,ka atbalstu kraapsanu,bet tikai taapeec,ka cilveeks ir kluudiijies dziivee,nekad nesauksu vinu par kuci,slampu utt
Par viiru-es nekad dziivee neesmu taa noveerteeta,kaa tagad!Esmu loti apmierinaata ar savu dziivi visaadaa zinaa.Dievs man tiesaam ir iedevis loti labu viiru:)
30.03.2013 16:50 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Kreisais- loģika nav nekur, vsm ne šinī tēmā par krāpšanu. Jā, es piekrītu, ka ne sieviete ne vīrietis drīkst staigāt apkārt, ja mājās jau ir kāds. Bet te iet runa, ka sieva sēž mājās un tic, ka viss ir lieliski. Neviens nav pelnījis tādu attieksmi no kāda, kuru uzskati par tuvu un mīļu cilvēku. Bez tam, diemžēl, šinī gadījumā un arī daudzos citos pārsvarā laulības dzīve varēja būt harmoniska un mierīga arī vēl turpmāk, taču gadās tādas aitas kā dorothea, kuras cenšas nocelt precētu vīrieti ar visādiem paņēmieniem.. Un Jūs veči, kuri pārsvarā domā ar lejas galu, piemirstat par to, kuru no sirds mīlat ..
30.03.2013 20:37 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Vienā brīdī Tu raksti, ka bezmaz katrs otrais pēc 40 nēsā ragus, tagad - par to, ka ģimenes dzīvē viss ir kārtībā! Kaut kā neiet kopā! Šķiet, ar Tavu muti runā tikai emocijas.

Vispaar nevis emocijas, bet statistika! Videeji katra otraa sieviete un katrs otrais viirietis ir uzlicis ragus lauliibas laikaa. Taa kaa ir iespeeja puse uz pusi, ka ir gjimenes dziive kaartiibaa un puse uz pusi, ka kraapj.
30.03.2013 20:48 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Laikam te dazaam ir gruuti to saprast, man tai skaitaa, bet ir cilveeki, kas ir speejiigi piedot un kuri speej paraudziities uz situaaciju no cita skatpunkta. Jaa, es piederu no taam, kura kraapshanas gadiijumaa ne tikai viiru iztrenks no maajas aaraa, bet arii miiljaakajai sagandees dziivi taa, ka peec tam uz preceetajiem vairs nekad muuzjaa nepaskatiisies. Tomeer pieljauju iespeeju, ja man buutu 45 gadi un 20 no tiem nodziivoti lauliibaa, es skatiitos uz to savaadaak.
30.03.2013 20:54 |

Reitings 349
Reģ: 08.02.2013
Es laikam tā nevarētu, vienkārši neizturētu saj\utu, ka mans vīrietis skūpsta kādu citu, viņiem ir sekss.
Gribētos, lai viņš ir tikai mans.
Padomā labi, vēlāk vēl nonožēlosi un tiksi sāpināta. Latvijā un pasaulē ir daudz jauku vīriešu, kuri ir brīvi:)
31.03.2013 14:16 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Autore pat pa naktiim gatava celties augshaa, lai tik parunatos, bet varbut sieva cietsirdiiga, tomer shaadas pelshanas rezultaataa vins neskjiras. Tapec tam, kas to te tagad nosoda teiksu, ziniet, intimprecu veikala ir tas "policistes teerps" - uzvelciet to un sodiet mani:P
03.04.2013 07:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits