varbūt gadīsies

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
ir tā sanācis, ka iepazinos ar precētu vīrieti. cik mēs esam sazvanījušies viņš man ir skaidri pateicis, ka manis dēļ no sievas nešķirsies. un izvilināja no manis to, ka man pat nav ienākusi doma viņu precēt . sazvanīšanāmies brīžos, kad viņš brauc no darba tas ir līdz 18:00 es drīkstu viņam sūtīt sms un zvanīt līdz tiem 18:00 . ceļos pa naktīm augšā, lai tik parunātos ar viņu.
pati saprotu, ka vajag teikt nē, bet nevaru , žēloju sevi, ka parakstos uz kaut ko tādu un žēloju sevi, ka nevaru pateikt nē. vakaros sēžu un pārdzīvoju, ka nevaru tā vienkārši uzzvanīt viņam, baigi grūti ir arī tad, kad aizdomājos par to, ka viņš apskauj savu sievu.
tā kā nevienam kaut ko tādunevaru stāstīt, bet gribas kādam to izstāstīt. nevajag man to padomus, lai saku nē kamēr vel nekas nav, jo to apzinos pati un nevajag mani nosodīt, jo pati zinu, ka tādas vajag nosodīt.
pati šādu situāciju esmu piedzīvojusi
29.03.2013 13:52 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Melns,
Nu, tad varbūt audzinām dēlus ar atbildības sajūtu, nopietnu attieksmi pret dzīvi, vecākiem un savām sievietēm! Iemācām, ka ir jāuztura ģimene un pieugušiem nav jānodarbojas ar bērnišķīgām muļķībām! Latviešu vīrieši varētu nebūt tik ļoti zemē metami? Tai pat laikā ir tādi, kuri sievu vietā iet bērnu kopšanas atvaļinājumā! Esat galīgi savus vīriešus izlaidušas!

tā nav izlaišana, tā ir vienlīdzība, kas ir raksturīga tai kultūrai, kurai gribam līdzināties.
29.03.2013 21:41 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns,
1) Izklausās, ka tu esi tas vērīgais. Līdz juristei man vēl neiedomājami garš ceļš ejams, tad jau vēlāk redzēs, kas sanāks.

Jā, tev ir taisnība par likumu veidošanos. Bet tik krasas pārmaiņas (daudzsievība), manuprāt, pēc 20 gadiem noteikti netiktu pieņemtas. Nav tā, ka viens, divi cilvēki izdomā - gribam daudzsievību! - un tagad tas tiks pieņemts. Ir jāaiziet cauri noteiktai procedūrai un es šaubos, ka mūsu dabas dēļ vairākumam tas šķitīs pieļaujami. Tāpat pastāv tiesību saimes, Latvija nav vienā plauktiņā ar arābu valstīm. Es tiešām nespēju tagad apgalvot, cik daudz tas nozīmē, bet, manuprāt, būtu savādi, ja pēkšņi Latvija, kas tik ļoti atsaucas uz Vācijas parauga, pasludinātu daudzsievību, kas ir raksturīga arābu valstīm. Tā nedaudz neloģiski.

2) Kāpēc nevarētu oficiāli saieties? Ja viņi gribētu visi trijatā tikt uzskatīti par ģimeni pēc likuma, protams, nevarētu, bet kas viņiem varētu aizliegt satikties vienkārši tāpat? Tāpat kā tagad satiekas un dzīvo, un, piemēram, adoptē bērnus homoseksuāļi? Svarīgākais jau ir visu iesaistīto pušu vēlme. Bet es stipri šaubos, ka latviešu vidū šī vēlme ir tik izplatīta. Es šādi noteikti negribētu dzīvot.
29.03.2013 23:07 |

10 gadi
Reitings 1582
tā nav izlaišana, tā ir vienlīdzība, kas ir raksturīga tai kultūrai, kurai gribam līdzināties.
29.03.2013 23:10 |

Reitings 118
Reģ: 16.03.2013
Nu jau, ticis nabaga bērns, vilku bedrē.
Tāda sajūta, ka jums'im princesēm ģimenes dzīvē viss ir kārtībā. Tas, ka jūs nezināt, ka jūsu vecis laiž pa kreisi, nenozīmē, ka viņš to nedara.
Turklāt, vecis jau nav nekāds suns, kas raujas no ķēdes prom- nav dūmu bez uguns, ja meklē citu spēļmantiņu, tad vecajai kas kait. Plus, vēl visam: "Prieks, jel, kur tu rodies?", ir tādas aitiņas, kuras cērpjas un sēd nakts vidū pie telepuona un gaida kaut atraudziņu klausulē no aizņemta vīrieša.
Dzīvojam tikai vienu reizi, viss atkarīgs no mums pašiem, kā mēs šo iespēju izmantojam. :)
29.03.2013 23:14 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Melns,
Pievakare! Nu, par 20 gadiem es, protams, pārspīlēju. Par Vāciju un pārējo Eiropu runājot, es tik tiešām nebrīnīšos, ja pēc 20-50 gadiem daudzsievība tur būs! Eiropietes negrib bērnus, tāpēc ....?
2) Nu, Tu kā juriste taču saproti atšķirību, vai dzīvot oficiālā laulībā, vai vienkārši tāpat (mantojums, utt.)

1) Tā, protams, var būt tava interpretācija par to, kas notiks. Manuprāt, tā nenotiks visu manu iepriekšminēto iemeslu dēļ. Skaidri jau mēs neviens nevaram zināt.
Eiropietes negrib bērnus - un? Tikpat labi var teikt, ka eiropieši (vīrieši) arī viņus negrib.
2) Jā, protams, saprotu. Bet, kā jau teicu, manuprāt, tas (daudzsievības oficiālā puse) latviešiem nav aktuāla (nu reāli - pat ja būtu iespēja, cik daudzi to izmantotu? viens tāds netradicionāls pāris?), jo te ir cita kultūra, kur sievietēm (un vispār daudziem cilvēkiem neatkarīgi no dzimuma) tas nebūtu pieņemams un jo vīrieši nespētu (un droši vien daudzos gadījumos nemaz negribētu - pat tagad daudzi skrien prom no meitenes tiklīdz viņa sagrib kaut ko nopietnāku vai tiklīdz parādās bērns) uzņemties atbildību par vairākām sievām.
Un daudzi "normāli" pāri izvēlas arī nenoformēt savas attiecības. Palasot kaut vai Cosmo - ir daudzas pretinieces kāzām, man gan tas liekas savādi tā paša mantojuma u.c. lietu dēļ.

Un Jums pašām būs forši dzīvot ar tādiem vīriešiem? Nebūs sajūta, ka īsti nav tas?

Atkarīgs no katras sievietes domām un raksturiem, tāpat arī vīrieši ir dažādi, neaug visi pilnīgi vienādos uzskatos.
29.03.2013 23:46 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Un Jums pašām būs forši dzīvot ar tādiem vīriešiem? Nebūs sajūta, ka īsti nav tas?

Jaa, sajuuta ir forsha, kad tevi neviens nesit, tavu viedokli njem veeraa, nav jaadziivo kopaa ar veel vienu sievieti, kura tev nepatiik un kurai tavs viirietis velta uzmaniibu (Nu neeksistee taadi cilveeki, kuri nebuutu greizsirdiigi ne starp viirieshiem, ne starp sievieteem. Treshais vienmeer buus lieks.) un visi upuri nav jaanes sievietei.
30.03.2013 00:14 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tāda sajūta, ka jums'im princesēm ģimenes dzīvē viss ir kārtībā. Tas, ka jūs nezināt, ka jūsu vecis laiž pa kreisi, nenozīmē, ka viņš to nedara.
Turklāt, vecis jau nav nekāds suns, kas raujas no ķēdes prom- nav dūmu bez uguns, ja meklē citu spēļmantiņu, tad vecajai kas kait.

Nepieljauj domu, ka var arii buut kaartiibaa viss gjimenes dziivee? Jebshu esi sveeti paarliecinaats ka pilniigi ikviens viirietis kraapj sievieti pie pirmaas izdeviibas? Ja jaa, tad ruugti maldies, jo daziem cilveekiem ir arii citi hobiji.
30.03.2013 00:19 |

Reitings 118
Reģ: 16.03.2013
Krista, tu runā tik pašpārliecināti, itkā būtu čalis. :D
Ok, bez drāmas, novelkam nopietnās sejas. Bū!
Es neteicu, ka visi vīrieši krāpj, to tādā veidā var saprast tikai sieviete, bet tās pašpārliecinātās ķeizarienes šeit, jūtās neievainojamas. Tādēļ arī vēlu drūmu burtu viņu virzienā. :)
30.03.2013 00:58 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Nespeeju notureeties!Lai kaa te arii nebuutu,pati esmu bijusi dazaadaas dziives situaacijaas,taapeec atlausos teikt,ka tas nu gan ir loti zemiski-meiteni nosaukt par slampu,kuci utt.Mees sevi ar to nepadaram paaraakas,labaakas...Cilveekam ir gruuti,naaca padaliities,noteikti pati nav laimiiga,ka taa dziivee sanaacis.Noteikti tas nav labaakais variants,kaa saakt savu pieaugusa cilveeka dziivi,bet lai kaa arii nebuutu,es nekad taa nevareetu nosaukt sava viira miilaako,ja arii taada buutu...Kaadreiz ir loti gruuti iejusties otra cilveeka aadaa.
30.03.2013 03:31 |

Reitings 70
Reģ: 10.10.2012
esmu bijusi dazaadaas dziives situaacijaas,taapeec atlausos teikt,ka tas nu gan ir loti zemiski-meiteni nosaukt par slampu,kuci

njā, un tas ko viņas dara NAV zemiski. Priekš manis tomēr sievietes iedalās, ir sievietes u ir kuces un viss.
Varbūt man vēl aizbraukt pie viņas un rociņu nabadzītei paturēt ? :D
Atradusi at ko lepoties. Tu jau kurā diskusijā uzsver, ka esi bijusi "abās pusēs".
Sieviete gados, bet raksta tādu sviestu.
30.03.2013 07:18 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Vēlreiz teikšu to, ko teicu jau iepriekš - mani novērojumi par Emanuelle - dabūjusi vīrieti, saprot, ka pēdējais variants, vairs neko labāku nedabūs, nu, i piekrīt un pieņem visas tās muļķības, ko vecis stāsta, ka tik neaiziet projām. Nopietni. Liekas, ka sava mugurkaula vispār nav, ne arī pašcieņas.
30.03.2013 10:36 |

10 gadi
Reitings 1582
Vēlreiz teikšu to, ko teicu jau iepriekš - mani novērojumi par Emanuelle - dabūjusi vīrieti, saprot, ka pēdējais variants, vairs neko labāku nedabūs, nu, i piekrīt un pieņem visas tās muļķības, ko vecis stāsta, ka tik neaiziet projām. Nopietni. Liekas, ka sava mugurkaula vispār nav, ne arī pašcieņas.
30.03.2013 11:02 |

10 gadi
Reitings 1582
Nepieljauj domu, ka var arii buut kaartiibaa viss gjimenes dziivee? Jebshu esi sveeti paarliecinaats ka pilniigi ikviens viirietis kraapj sievieti pie pirmaas izdeviibas? Ja jaa, tad ruugti maldies, jo daziem cilveekiem ir arii citi hobiji.
30.03.2013 11:05 |

10 gadi
Reitings 2151
Neglīti ir pievilt cilvēku, kas uzticas, nevis izteikt savu viedokli. Es viņu tiešām tā redzu, jo vienmēr viņa aizstāv un ir gatava samierināties ar kaut kādām vīriešu kaprīzēm, iegribām, ar kurām ne visas samierinātos, ļoti bieži visās situācijās grib padarīt vainīgu sievieti, pat, ja vīrietis ir kaut kāds amorāls tēviņš. Apmēram tā un uz priekšu.
30.03.2013 11:13 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Apvainojumi internetā ir pielīdzināmi dzīvē rokas pacelšanai pret otru, vistīrākā gļēvulība.... turklāt šajā gadījumā bez jebkāda pamata. Uzmanības deficīts... cik bērnišķīgi....
30.03.2013 11:15 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Emanuelle, arī es esmu bijusi "dažādās dzīves situācijās", bet tas man ir licis tikai vēlēties, kaut es nekad nebūtu kopā ar tādu lupatu, kurš mani dēļ pat savas bikses nevar saturēt ciet!
30.03.2013 11:24 |

10 gadi
Reitings 2151
DIO, apvainojumi? Kurā vietā?
30.03.2013 11:54 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Tu esi zemiska, un gribas tādām pa muti sadot, lai atjēdzas.. Zini, bet es tev novēlu kādreiz būt tās sieviņas vietā, kuras vīrs laiž pa kreisi..un tad varēsi tādas asaras liet, ka maz neliekas. Fuj, pretīgi lasīt, ka tādas vsp šajā pasaulē vēl dzīvo un nekaunās savas samaitātās fantāzijas kur izlikt.
30.03.2013 12:06 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Turklāt, vecis jau nav nekāds suns, kas raujas no ķēdes prom- nav dūmu bez uguns, ja meklē citu spēļmantiņu, tad vecajai kas kait.

Kreisais, a Tev nav ienācis prātā, ka ja kaut kas kait, tad ir iespēja atvērt muti un pateikt ko domā. Kas pie velna tās par attiecībām, ka aiz muguras ko perina un sāpina savu mīļoto cilvēku. Galu galā, ja kas nepatīk, pamet un tad trinies citai pie kājstarpes. Mēs neesam dzīvnieki,kuri ar vienu, tad otru un trešo, jo redz iepriekšējā tā nedejoja apkārt kā gribētos. Mums dievs devis ir smadzenes, tik diemžēl lielākā daļa tās neprot pielietot. Un ja mēs necienam otru, tad ko mēs gribam sagaidīt pretī? Tas viss nāk atpakaļ..(dubultā)
30.03.2013 12:17 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Tā jau laikam ir,kā rakstīts jaunajā "Cosmo",par to kāpēc sievietes ieskatās precētajos vīriešos..
Nu man vispār nepatīk tādas situācijas. Es justos,kā tāda piegulētāja,tad kad viņam vajag,tad arī viņš tevi uzmeklē. Tu sevi pazemo un noniecini NATURĀLI.
Manai draudzenei arī patīk precēts vīrietis,un viņš viņu uzmeklē,tikai tad,kad gribas pamainīt gultas biedreni.. Man tas liekas,pretīgi,bet nu ja jau viņai tā patīk tad lai dara,ko grib.
30.03.2013 12:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits