varbūt gadīsies

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
ir tā sanācis, ka iepazinos ar precētu vīrieti. cik mēs esam sazvanījušies viņš man ir skaidri pateicis, ka manis dēļ no sievas nešķirsies. un izvilināja no manis to, ka man pat nav ienākusi doma viņu precēt . sazvanīšanāmies brīžos, kad viņš brauc no darba tas ir līdz 18:00 es drīkstu viņam sūtīt sms un zvanīt līdz tiem 18:00 . ceļos pa naktīm augšā, lai tik parunātos ar viņu.
pati saprotu, ka vajag teikt nē, bet nevaru , žēloju sevi, ka parakstos uz kaut ko tādu un žēloju sevi, ka nevaru pateikt nē. vakaros sēžu un pārdzīvoju, ka nevaru tā vienkārši uzzvanīt viņam, baigi grūti ir arī tad, kad aizdomājos par to, ka viņš apskauj savu sievu.
tā kā nevienam kaut ko tādunevaru stāstīt, bet gribas kādam to izstāstīt. nevajag man to padomus, lai saku nē kamēr vel nekas nav, jo to apzinos pati un nevajag mani nosodīt, jo pati zinu, ka tādas vajag nosodīt.
pati šādu situāciju esmu piedzīvojusi
29.03.2013 13:52 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Melns, paliekam pie tā, ka vīriešiem no mazotnes mācām disciplīnu un atbildības sajūtu. un neļaujam attaisnoties ar "bet vīrieši taču tādi no dabas"

es neuzskatu, ka pie dorothea situācijas tagad būtu javaino monogāmija. vainīgs ir vīrietis, kurš negrib atbildēt par savu rīcību (vai atrast sievu, kura būtu pilnīgā mierā ar vīra mīļākajām), un naivā piegulētāja
29.03.2013 18:28 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Un jaa, tajaas valstiis, par ko runaa - viirieshiem ir tik tieshaam aarkaartiigi liels gribas truukums! Vinji ir nesavaldiigi, nesavaakti un nespeejiigi sevi disciplineet. Taapeec vinji liek sievaam neesaat burkas, taapeec tur notiek lielaa meerogaa izvaroshanas un valstiis tiek kategoriski aizliegtas daudzas lietas, jo vinji NAV speejiigi apstaaties. Nonaakot rietumu pasaulee, vinjiem aatri aiziet shiiberis ciet atskiriibaa no kultuuraam, kuraas nav daudzsieviiba.
Islāms ir arī Anglijā. Siltajās zemēs vainīga nav reliģija, bet - temperaments. Un to reliģisko apģērbu par spīti aizliegumiem sievietes nēsā arī Francijā, un cik man zināms, neviens tur piespiest to darīt viņas nevar.
29.03.2013 18:29 |

Reitings 1202
Reģ: 22.01.2013
Jautājuma nav, negatīvu viedokli negrib dzirdēt, nosodījumu arī ne. Tik pat labi varēji uzrakstīt uz baltas lapas.
29.03.2013 18:29 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Melns aha, tik uzdauziis zilu aci, ja neneesaas un piedraudees ar izmeshanu no maajaam. Ne pa velti vinji atved uz turieni savas sievas un dara visu, lai vinjas neiemaaciitos valodu, savaadaak nevareetu ar vinjaam manipuleet. Cita lieta ir ar vinju meitaam, kuras censhaas izdot pie viira peec iespeejas aatraak, jo veelaak neklausiis vinju gribai un naaksies nogalinaat. :D Ir normaali araabi, bet taadu ir maz.
29.03.2013 18:34 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Mani jau vairs neizbrīna, ka ja tiek runāts par citu temperamentu vai kultūru, tā tiek pieminēti paši sliktākie piemēri un tikai... dzīvē neko tādu neesmu novērojusi, laikam vienkārši man labākie piemēri ir apkārt sastopami.:)

Par tēmu man nav ko teikt, jo neatbalstu šādas attiecības. Es ticu, ka dzīvē mēs saņemam visu slikto atpakaļ desmit lielākā mērā un tamdēļ pieturos pie principa nedari citam to, ko pats negribi saņemt atpakaļ.
29.03.2013 18:37 |

10 gadi
Reitings 1582
Tad kaapeec sievieteem nevar saapeet viirieshu miiljaakaas? Kaapeec mums tas ir jaapienjem kaa passaprotams fakts? Saap abiem vienaadi, seksu abiem gribaas vienaadi, tad kaapeec buutu jaapienjem daudzsieviiba kaa normaala, bet daudzviiriiba kaa anomaalija?
Krista! Nejauc divas lietas - sieva (viss ir oficiāli noformēts un visiem zināms, laulības "līgums" - visiem pieņemams) un mīļākā (otras puses krāpšana). Pēc tās puses likumiem par mīļākajām pēc viņu stingrajiem likumiem, kuri gan no valdību puses nekur ieviesti netiek, precēts vīrietis par sakaru ar mīļāko ir JĀNOGALINA. Lūk, kā tiek sargāts precētas sievietes gods.
29.03.2013 18:37 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Iemīlēšanās ... tikai emocijas un hormoni. Bet vēlāk, kad sievietes ar zemu pašvērtējumu satiek vīrieti, kurš viņas patiešām mīl, pašām smiekli nāk, kur varēja iepīties tādās bezcerīgās attiecībās.

Bija viens labs citāts, aptuvena doma bija tāda, ka pat nelaimīgs cilvēks nav nelaimīgs, viņam sava nelaime ir kā laime.
29.03.2013 18:42 |

Reitings 9169
Dio man zinaamie labie piemeeri neneesaa nekaadas galvassegas, ir kategoriski pret daudzsieviibu un iisti vairs nepiekopj islamu. Universtaatee sastopamaas studentes gandriiz visas ir atteikushaas no lielaakaas daljas tradiiciiju, gjeerbjaas rietumnieciski un diez kaapeec negrib sev viirieti blakaam, kas ir vinju pashu tautiibas. Bet taa ir otraa, treshaa paaudze, nevis tieshie imigranti.
29.03.2013 18:44 |

Reitings 4703
krista,

to kad Tev ir izteiktas antipātijas pret arābiem esmu jau pamanījusi ne vienu reizi vien. Un lai tā arī paliek, neviens Tevi necenšas pārliecināt par pretējo.
Man personiski ir savādāka pieredze. Un vienmēr katrā tautā ir savi sliktie cilvēki un savi labie. Paldies kādam tur augšā par to, ka man dod iespēju iepazīt tikai labos.
29.03.2013 18:51 |

10 gadi
Reitings 1582
Araabu valstiis tie kroplji nogalina, izvaro,sit un pazemo sievietes, nogalina mazas meitenes pie dzimshanas. Manai paziistamajai pakistaanietei viens shitaads kroplis maasu dziivu sadedzinaaja, jo vinjam gribeejaas jaunu sievu, bet nespeeja divas atljauties. Tagad vinja dziivo laimiiga Kanaadaa un no pakistaanjiem muuk pa gabalu. Musulmanju kultuura ir peedeejaa, no kuras vispaar jaanjem ir piemeers. Tavos aprakstos skan jau viss skaisti, bet laikam neesi redzeejis to sievieshu sakropljotaas sejas un neesi redzeejis, kaadaa staavoklii vinjas tiek nogaadaatas slimniicaas. Reti kursh ne-musulmanis taa izturaas pret savu sievieti.
Žurnālistu darbs ir meklēt sensācijas. Diemžēl, lasītāji bieži vien vispārina. Ja Kanādas lielākajā avīzē nopublicētu rakstu par to, ka Latvijā, teiksim, jaunas sievietes izmet atkritumu konteineros savus tikko dzimušos bērnus, kas nebūtu melots (tādi gadījumi tiešām ir bijuši), tad vai nebūtu tā, ka dažs labs arī uz Tevi skatītos greizi? Es šādas mediju ziņas cenšos neattiecināt uz visiem, jo pa mežonim gadās satikt visur.
29.03.2013 18:55 |

Reitings 9169
Man ir antipaatijas tikai pret dalju vinju viirieshu, kuri atbalsta daudzsieviibu, vardarbiibu, sievieshu neizgliitoshanu un iedomaajaas, ka ir augstaakstaavoshi par sievieteem un arii pret tiem, kuri ir religjiskie fanaati ar noslieceem uz paareejo konfesiju paarstaavju izniicinaashanu. Pietiek man izdzirdeet tekstus no seerijas "sieviete var runaat tikai tad, kad viirs to atljauj" vai "sievietei ir jaapakljaujaas viiriesha gribai", lai viedoklis mainiitos uz slikto pusi. Un shaadus tekstus no musulmanjiem esmu pat paaraak biezji dzirdeejusi.
29.03.2013 19:00 |

Reitings 9169
Melns es straadaaju briivpraatiigo darbu slimniicaa un taas lietas redzu pati savaam aciim. Kaut kaa neticaas, ka visas vinjas baigi kristu lejaa ka kaapneem un buutu tik neveiklas.
29.03.2013 19:03 |

Reitings 4703
Es pat varētu teikt, ka piekrītu Melns. Mēdijiem ir liels spēks sabiedrības manipulēšanai. Tā nu tas ir.
29.03.2013 19:04 |

10 gadi
Reitings 1582
Vispār Melnā runa par arābu valstīm ir kaut kāda dīvaina šīs diskusijas sakarā. Neiederīga, es teiktu. Arī arābu valstīs ne katram vīrietim ir vairākas sievietes, jo, kā jau Melns pats pateica, vīrietim ir jāspēj vienlīdzīgi nodrošināt visas savas sievietes, līdz ar to šādu daudzsievību var atļauties tikai ļoti turīgi vīrieši. Un kā tad īsti šis salīdzinājums darbojas ar nepārāk bagātiem Latvijas vīriešiem vai šo diskusiju? Manuprāt, nav ko sprediķot par divām dažādām lietām.
Kāpēc neiederīga. Kāpēc Dorothea nevarēta būt otrā sieva savam mīļotajam vīrietim? Un pilnīgi pareizi - arī tur otrās sievas ir ne tuvu ne katram. Ja nu Dorothea vai kāda cita, kurai mīļotais ir jau precēts, neredz problēmu apstāklī, ka viņa būs otrā, bet pirmajai sievai arī nav pretenziju, kāpēc Melnam, Kristai vai kādam citam ir tiesības viņiem to prieku aizliegt. Nu, es saprotu, ka lielai daļai tas ir nepieņemami, tad lai dzīvo 1+1! Bet kāpēc, teiksim, viendzimuma laulību sakarā man neviens nejautā, vai man tas ir pieņemami, vai nē? Vienkārši pasaka: "Viņi arī grib būt laimīgi, un Tev, Melnais, gar to nav nekādas daļas." Un ja nu kādai ir pieņemams otrās sievas modelis, kāpēc tad kādam, kuru tas tieši neskar, būtu tiesības iebilst? Iebilst un aizliegt ar likumu?"
Jā, vīrietim ir jābūt turīgam, lai ko tādu atļautos, bet tas ir arī liels stimuls strādāt un pilnveidoties, nevis dzerstīties pa klubiem un "copēt" meitenes uz vienu nakti.

Ir patīkami diskutēt ar gudrām meitenēm!
29.03.2013 19:09 |

Reitings 9169
Un kaapeec tieshi turiigam nevis speejiigam veltiit uzmaniibu, seksu? Sievietes pashas naudu nopelniis, ja vajadzees. Ja nespees apmierinaat citaas jomaas visas sievas, nauda neliidzees. Turklaat varu dereet, ka sievietes izveeleetos labaak vienu nabadziigaaku, bet taadu, kas ir kopaa ar vinju, negrib ne otro , ne tresho sievu un speej veltiit laiku, paliidzeet maajsaimieciibaa, nevis bagaatnieku, kuru jaadala ar citaam un kursh paviesojaas gultaa reizi nedeeljaa.
29.03.2013 19:14 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns, paliekam pie tā, ka vīriešiem no mazotnes mācām disciplīnu un atbildības sajūtu. un neļaujam attaisnoties ar "bet vīrieši taču tādi no dabas"
29.03.2013 19:14 |

10 gadi
Reitings 1582
es neuzskatu, ka pie dorothea situācijas tagad būtu javaino monogāmija. vainīgs ir vīrietis, kurš negrib atbildēt par savu rīcību (vai atrast sievu, kura būtu pilnīgā mierā ar vīra mīļākajām), un naivā piegulētāja
29.03.2013 19:17 |

Reitings 1516
Melns, gan jau kaut kur ir sieviete, kas būs priecīga par otrš sievas statusu, bet ko tu mēģini to uztiept ikkatrai situācijai? taču skaidrs, ka šeit sieva netaisās tādas attiecības piekopt, ja jau vecim dūša papēžos, ka viņa varētu uzzināt!
te nebūs nekāda lielā laime, nefantazē. tajā situācijā nevienam tas nav pieņemami
29.03.2013 19:17 |

Reitings 1516
jā, ir cits variants -- sākt domāt ar galvu, nevis vāveri/krānu
29.03.2013 19:22 |

Reitings 9169
Simti un tūkstoši meiteņu tā mokās. Vai ir cits variants?

Jaa, beigt guleet ar aiznjemtiem viirieshiem. Lielaakaa dalja ir pelniijushas taas mokas ar uzviju. Cik nav redzeetas taadas, kuras pashas karaas kaklaa aiznjemtiem viirieshiem, zinot par vinju statusu. Un tad raud spilvenaa. Vieniigais attaisnojums ir tikai tad, ja viirietis ir melojis par savu statusu.
29.03.2013 19:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits