Vispār Melnā runa par arābu valstīm ir kaut kāda dīvaina šīs diskusijas sakarā. Neiederīga, es teiktu. Arī arābu valstīs ne katram vīrietim ir vairākas sievietes, jo, kā jau Melns pats pateica, vīrietim ir jāspēj vienlīdzīgi nodrošināt visas savas sievietes, līdz ar to šādu daudzsievību var atļauties tikai ļoti turīgi vīrieši. Un kā tad īsti šis salīdzinājums darbojas ar nepārāk bagātiem Latvijas vīriešiem vai šo diskusiju? Manuprāt, nav ko sprediķot par divām dažādām lietām.
Kāpēc neiederīga. Kāpēc Dorothea nevarēta būt otrā sieva savam mīļotajam vīrietim? Un pilnīgi pareizi - arī tur otrās sievas ir ne tuvu ne katram. Ja nu Dorothea vai kāda cita, kurai mīļotais ir jau precēts, neredz problēmu apstāklī, ka viņa būs otrā, bet pirmajai sievai arī nav pretenziju, kāpēc Melnam, Kristai vai kādam citam ir tiesības viņiem to prieku aizliegt. Nu, es saprotu, ka lielai daļai tas ir nepieņemami, tad lai dzīvo 1+1! Bet kāpēc, teiksim, viendzimuma laulību sakarā man neviens nejautā, vai man tas ir pieņemami, vai nē? Vienkārši pasaka: "Viņi arī grib būt laimīgi, un Tev, Melnais, gar to nav nekādas daļas." Un ja nu kādai ir pieņemams otrās sievas modelis, kāpēc tad kādam, kuru tas tieši neskar, būtu tiesības iebilst? Iebilst un aizliegt ar likumu?"
Jā, vīrietim ir jābūt turīgam, lai ko tādu atļautos, bet tas ir arī liels stimuls strādāt un pilnveidoties, nevis dzerstīties pa klubiem un "copēt" meitenes uz vienu nakti.
Ir patīkami diskutēt ar gudrām meitenēm!