Neuzticos vairs cilvēkiem, kā to darīju agrāk. Nedalos visā, kas man ir, jo mīlu sevi. Dzīvoju tomēr ar tādu domu, ka ja dalīšos, varbūt pienāks brīdis, kad pašai sev nebūs ko dot. Komunicēju ar visa veida cilvēkiem, bet uzturu kontaktus ar tiem, kuri ir tam vērti. Pašlaik ir iestājies moments, kad kļūstu agresīva, bieži dusmojos, neesmu apmierināta. Ir brīži, kurus gribētu, lai tie aizstāj sliktos, tādi kā, kad esmu mīļa, atsaucīga, izpalīdzu grūtās situācijās, kaut ar padomu. Es lepojos, ka nesmēķēju, nelietoju alkoholu. Ir bijuši apkārt cilvēki, kuri gribēja mani ievilkt savās intrigās, bet arī ar savu kautrīgumu spēju izķepuroties un pastāvēt par sevi. Kaut arī esmu jaunava pēc horoskopa, kurai ir viss jāsaliek pa plauktiņiem, mēdzu tomēr darīt kaut ko uz ātro. Domāju, vai izdarīju pareizi tikai pēc kāda laika. Lai ko esmu sadarījusi līdz šim, ir gan labas, gan sliktas lietas, bet, lai tur vai kas, es neko nenožēloju. Pagātnes rūgtumus uzskatu par kļūdām, tagadni par izdarītā analizāciju, nākotni par kļūdu labojumu.