sveikas meitenes. man vajadziiga paliidziiba, taapeec veershos pie jums. nesen izshkiros ar puisi,bijam kopaa pus otru gadu, muusu attieciibas bija uz attaaluma, vinsh Latvijaa, es citaa vietaa. tikaamies diezgan biezhi,tuvaakajaa laikaa domaaju jau braukt pie vinja. bet notika kas negaidiits, mes pashkiramies, es izmetu stulbu joku, tas vinju sakaitinaaja un viss pa galam. tagad esmu palikusi viena, shii vaarda tieshaakajaa noziimee. sheit man nav normaalu draugu, jo puisi bija shausmiigi greizsirdiigs un es paarstaaju kkur staigaat, tikties ar draugiem, man galvenais bija tikai vinjsh.
juutos es shausmiigi, tikai raudu... es gribu pie vinja, es gribu vinjam uzzvaniit, lai vinjsh mani nomierina, bet zinu, ka nekas mums vairs nebuus.es zvanu draudzeneem, viss ok, parunaajamies, bet ka tik paarstaajam runaat, es atkal asaraas. man gribas kliegt, es nezinu, briizhiem liekas, praataa var sajukt... atsleegties no taa man nesanaak, man negribaas dariit neko jaunu, es negribu naakt no darba uz maajaam, jo buushu viena un man bail no shiis seedeeshanas 4 sienaas... esmu izmisumaa, nevaru ne eest, ne guleet :( kaa lai to paarcieshu?