Ka pret jums izturas slimosanas laika?

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Ka jusu virietis izturas pret jums, kad esat apslimusas vai nejutaties labi?
Vai samilo, uztaisa tejinju, aiziet uz aptieku, vai preteji - izturas ka parasti, it ka nekas nebutu noticis?

Negribu sudzeties, bet jutos shvaki jau no 5dienas, 1.5 dienu pat darba nebiju, bet neesmu pat apskavienu vai tasi tejas dabujusi, tikai dazas frazes, aj nu nemaz neizskaties tik slima (ak, nu tomer pasudzejos!)

Ka tad jusu gala notiekas? :)

28.03.2013 19:52 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
mans nekad nav bijis baigais ucinatajs, tomer zales un uz veikalu pats aizie(kaut gan parasti nekad negrib iet viens iepirkties)t, kad guleju gulta no rita lidz vakaram ar temperaturu.
30.03.2013 14:06 |

Reitings 7781
tada viriesa reakcija un attieksme(pareizak butu teikt-puisela) visticamak ir gados loti jauniem cilvekiem, kuri tomer savas izklaides un intereses stada augstak par otru cilveku. domaju, ka ar gadiem nak ta izpratne, palidziba un gimenes sajuta attiecibas...
30.03.2013 14:09 |

Reitings 95
Reģ: 23.03.2009
neliekas ne zinis, jādara viss kaut slima esmu un nepalīdz
30.03.2013 14:14 |

Reitings 7781
bet tas tak ir tik jauki, kad attiecibas ir lidzvertiga attieksme!
kad es biju slima-aizgaja pec zalem. nakamaja nedela pats bija slims. es tad gaju pec zalem. ieprieks vins vislaik mocijas ar temp, nevareja aizmigt. ka atnesu zales, iedzera, ta izsvida un pec stundas jutas ok. ja mums butu savstarpeji pretiga un vienaldziga attieksme vienam pret otru, mocitos slimojot...
30.03.2013 14:21 |

Reitings 133
Reģ: 08.02.2013
Izlaīju var teikt visas atbildes uz tevu jautājumu. Izklausās, ka tiešām visām ir paveicies ar tādām otrām pusītēm. Tikai prieks, par tādiesm cilvēkiem.
Man atkal ir tā, ka neko nesaka, tieši tāpat kā tev pasaka, ka neizskatos nemaz tik slikti.
Atnāk no darba un vel paprasa, kapēc vakariņas nav uztaisitas, vai māja nav sakārtota, un pasaka, lai suni izvedu ārā, jo redziet viņš esot noguris no lielās darba dienas.
Nezinu, dažreiz esmu par to aizdomājusies un citreiz pilnīgi gribās raudāt, bet pats neko nevar izdarīt viss ir jāpienes kā uz paplātes.
Ko jūs par to sakat, normāli vai nē? :(
30.03.2013 15:27 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
man jau liekas, ka kad esam slimas més vienkarshi visu uztveram paspilgtinatos tonjos! rúpéjas - ko tu mani zhélo, nerúpéjas - atkal slikti :) mans vírietis, protams, censhas rúpéties, cik nu ljauju. neprasíshu tachu, lai sézh pie manis 24h diennaktí, tikai tápéc, ka slimoju...

protams, ka es nekártoju máju, nestávu stundaam pie plíts, kad nopietnák slimoju. vírietis var gan uzkopt máju, gan ést uztaisít
30.03.2013 15:38 |

Reitings 551
Reģ: 02.03.2013
cik jauki palasīt, cik mīļi pret jums izturās slimošanas laikā.
Es vēl nezinu, kā manējais izturētos, jo dzīvojam atsevišķi un slimoju es reti.
31.03.2013 00:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits