Par LU nemācēšu pateikt, bet par Turību gan. Studēju sabiedriskās attiecības .Pirmajā kursā bija padaudz teorijas. Bija arī praktiskie darbi diezgan daudz, piemēram, ''jauno profesionāļu skola'' radās mūsu lekciju laikā un brīvprātīgo grupa ar skolas vadību to sāka bīdīt tālāk. Bieži lekcijās bija japrezentē savi darbi, vai nu individuāli vai gupās. Diezgan daudz radoši darbi tika veikti. Pirmajā kursā bijām ap 70 laikam tagad 4 kursā esam knapi 30, ir daļa kas ir pārgajuši uz vakara nodaļu ir tādi, kas devās apmaiņas programmās, bija arī slinkie, kuri katru gadu pa daļai atkrita. Ir arī tādi, kuri jau gadus divus strādā šajā jomā ar labiem sasniegumiem, viss ir atkarīgs no katra paša. Tādi spilgtākie studiju kursi bija angļu valoda, politika, filozofija, socioloģija, rakstīšana un rediģēšana, komunikācija, maketēšana, video un audio, mūzika pie Valda Meldera, jaunie mediji, grāmatvedība arī bija, un vēl daudzi citi priekšmeti. Man personīgi katrā studiju gadā, bija gan mīļākie priekšmeti, gan arī kāds kurš riebās. Katra gada beigās ir jāiziet prakse un jāuzraksta studiju darbs + prakses atskaite. 3 kursā ir izvēles priekšmeti, kurus pats vari izvēlēties no piedāvātā klāsta, ja finanses ļauj un pašam spēka gana var vēl papildus ņemt kādu izvēles kursu pie tiem 3 ,kas ir obligati jāizvēlas. Pasniedzeji liela daļa tādi, kuri paši savā pasniegtajā jomā darbojas, piemēram, Agnese Strazda SEB bankas sabiedrisko attiecību speciāliste, pie viņas vienmēr bija ļoti interesanti, turklāt bijām arī ekskursijā pie viņas bankā, kur mums parādīja, kā kura nodaļa darbojas, tāpat arī Valdis Melderis un citi.
Visā visumā esmu apmierināta, ka aizgāju studēt uz Turību :)
Ja visam seko līdzi tad nav problēmu visu apgūt un eksāmenus nokārtot ar pirmo reizi, tad arī mācības neliekas tik grūtas. Lai gan bija arī priekšmeti, kuros bija ļoti grūti nokārtot eksāmenu un nācās piestrādāt papildus.
Prakses vietās cik esmu bijusi nevienā uz mani nav šķībi skatījušies tikai tāpēc, ka studēju Turībā, arī darbu meklējot neesmu saskārusies, ka atteiktu tikai tapēc, ka no Turības.