Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sunītis

 
Reitings 284
Reģ: 09.11.2012
Draudzenei aizbrauca, biju pieskatīt sunīti krievu toiterjeri. Sausā barība (pērk speciālo miniatūrajiem suņiem) bija iebērta traukā, bet ieraudzīju, ka nekā pat nav aiztikusi. Centos iedot, lai ieēd, bet bēga prom no barības gabaliņa. Tātad.. no 9:00 līdz 17:00 viņa neēda neko. Tad dzirdēju, ka sunītei burkšķēja vēders ik pa laikam, domāju, ka caureja būs, bet nebija. Un kad pirž, tad smird nereāli :D.. Uzskatu, ka nevar visu laiku iebērt sauso barību un visu dienu atstāt, jo viņa tāpat neēd, bet uz ko draudzene atbild: "Kad mēs pirkām no saimnieces viņu, tad teica, ka piena produktus nevar, vēl ko tur nevar, ka vēdera problēmas būs", to nevar, to nevar.. A burkānus, gurķus, ābolus suns ar baudu ēd, arī krējuma trauciņu iedod palaizīt, nekādas vainas.. Iedot pusīti tableti pret tārpiem? Bail, ka slikti nepaliek un vainos mani...
28.03.2013 07:42 |
 
Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
vari piezvanīt veterināram pajautāt.
Pret tārpiem manuprāt dot nevajaga, bet ir tādas tabletes Protexin, kad manam sunim bija problēmas ar vēderu veretinārs ieteica iedot, viņas dabīgas un nav jābaidās, ka var iedot pa daudz, jeb kurā gadijumā, ja nepalīdzēs arī nekaitēs.
Bet biezpienu var mazajiem dot, tikai kādu pusi ēdamkarotes. Pienu utt nevar.
28.03.2013 07:48 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Sunītis var neēst no stresa, šitie ir baigi jūtīgie, manējais arī šad tad ne tikai neēd, kad es neesmu, bet pat ieslēpjas aiz mēbelēm un neiet laukā, saasinās aizkuņģa problēmas.

Par to barību, nu ja dod sauso, tad dod, bet es gatavoju pati, suni nemoku, un ēd viņš man visu, i gurķi, i burkānu, ābolus, kāpostus, biezpienu, nu visu. Vēderam dodu tīrkultūru vai kefīru.

Iedod sunītim lieso biezpienu ar mazliet krējumu, pienu gan nevar pēc tārpu tabletes dot. Vai izvāri vistas fileju, sagriez mazos gabalos. ;)

Par to smaku, nu manējam smirdēja ar (kad bija maziņš), bet tur tiešām bija problēmas - nez kāpēc pārdotam attārpotam kucēnam bija tārpi, izdzinām, pirž jau pirž, piemēram, pēc kāpostu zupas, bet nu nesmako tā, ka visa māja smird! :D Tā kā ar tableti arī viss ok.

Viss būs labi, samīļo suņuku.
28.03.2013 07:53 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits