Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Keloīdi jeb rētaudi

Reitings 632
Reģ: 19.03.2010
Sveikas!
Man ir 2 jautājumi.

1) Kādus gadus 2 atpakaļ, man uz vēdera izgrieza dzimumzīmi, bet man ir izveidojies tā saucamais keloīds. Kaut pēc operācijas ziedu speciālu ziedi, tomēr tāds ir. Arī zem krūts ir, bet netraucē.
Vai ir kāds veids kā no tā atbrīvoties?

2) Vai pildot presītes, naba varētu pagarināties? :D Zinu, ka muļķīgs jautājums, bet liekas, ka palikusi garāka.
27.03.2013 19:38 |

Reitings 295
Reģ: 06.08.2011
Es neesmu droša, bet to keloīdu ,iespējams, var noslīpēt ar lāzeri, lai būtu nemanāmāks, tā kā strijas slīpē.
27.03.2013 19:44 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
Ar lāzeru var, bet tas laikam nav vienas reizes pasākums. Ar ziedēm un smērēm varēja to izdarīt gada laikā, jo vienu gadu rēta veidojas un tanī laikā kad tā veidojas viņu varot ietekmēt ar ziedēm
27.03.2013 21:53 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Arii peec gada var, bet tad process leenaaks notiek. Ir aptiekaas nopeerkami speciaalie kreemi un plaaksteri. Leeti nav, bet straadaa. Pievienoju linku uz kompaaaniju, kas razo kreemus.
http://www.dermatix.lv/?id=1
Jaa, ja uztrennee presiiti, naba var kljuut vertikaala. Cilveekiem ar lielo svaru savukaart naba ir izstiepta horizontaalaa vizienaa.
27.03.2013 22:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits