skaista izlaiduma kleita?????

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Meitenes palīdziet manu un ielieciet kādus foto ar izlaiduma kleitām kuras jums liekas skaistas, vai vienkārši kleitām :)
Tā kā pati dizainēju, šuju noteiktus apģērbus savā garderobē, gribas uzšūt arī skaistu kleitu izlaidumam, tāpēc jūsu bildes noderēs ;)
27.03.2013 19:28 |

Reitings 381
Reģ: 29.01.2009

27.03.2013 22:56 |

10 gadi
Reitings 6297
Reģ: 01.04.2009
Man interesanti paskatīties, kā meitenes tagad ģērbjas uz izlaidumiem. Pilnīgi savādāk kā mēs pirms 7 gadiem :D
27.03.2013 22:59 |

Reitings 239
Reģ: 18.06.2010
no visām ievietotajām kleitām, brīnišķīgas man liekas Jane ievietotās! Skaistas un gaumīgas tiešām :))
27.03.2013 23:04 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Piedod, Pievakare, tavai gaumei gan nav ne vainas, bet nu tās kleitas!... Tik lēti izskatās un pilnīgi neko labu neizceļ augumam... Un dažas vispār ir casual, nevis svinīga pasākuma kleitas.

Godīgi teikšu, es tiešām reti redzu skaistas kleitas izlaidumniecēm. Sevišķi jau vidusskolās... Parasti tie ir kaut kādi bezgaumīgi bezformīgi maisi, kas vairāk derētu pludmalēm. Vai arī lēti princešu atdarinājumi ar daudziem pārspīlējumiem. Bez tam vēl, kleita tiešām jāmāk nest! Reti kurš to māk darīt...

Un visām ieteiktu vilkt papēžus! Jo tad instinktīvi krūtis uz priekšu, dibentiņš atšauts, galva augšā, vēders ievilkts. Nevis slāj pa gaiteni nomīdītās balerīnās....

Neon, atshkjiriigi priekshstati par kleitas atbilstiibu rodas tur, kur ir atshkjiriigi priekshstati par vidusskolas izlaiduma noziimiigumu. Man tas neliekas noziimiigs pasaakums.

Un.. savaa izlaidumaa es biju ar baleriinaam. :D 10 minuutes pirms izlaiduma saakuma secinaaju, ka nespeeju paarvietoties ar paredzeetaam augstpapeezhu kurpeem. Paarvilku, man likaas, biju vieniigaa ar baleriinaam, bet noteikti skats neizskatiijaas sliktaaks par meiteneem, kas kliboja vai pat pakrita augsto papeezhu deelj. Bija arii taadas, kas, ejot pa pakaapieniem, kurpes novilka, jo citaadi nespeeja uzkaapt. Taa kaa - visaam ieteiktu gjeerbties saskanjaa ar sevi, nevis sekot muljkjiigiem stereotipiem, kaa jaagjeerbjas. :) Protams, visam jaabuut normas robezhaas, pludmales kleitaa un chiibinjaas saprotams, ka nav pieklaajiigi ierasties.
27.03.2013 23:16 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Pievakare, protams papēži arī ir jāmāk valkāt. Bet es neteicu arī, ka jābūt super augstiem papēžiem... Vnk ar papēdi kājas izskatās daudz labāk un ir piedienīgāk svinīgiem pasākumiem.

Zini tādu lietu kā etiķete? Tā paredz noteiktas normas, nevis "saskaņu ar sevi" kā galveno prioritāti!

Te meitenes ielikušas krietni vien skaistākas kleitas un daudz atbilstošākas tādiem pasākumiem. Ja visas izlaidumnieces būtu ģērbtas tādās kleitās, būtu fantastiski skaisti! Bez tam, arī pēc gadiem nebūtu kauns skatīties tās bildes.

Bet vienu es spēju saprast, vidusskolas izlaidumā reti kura jau saprot, kas viņai tiešām piestāv, kā pieklājas ierasties tādos pasākumos. Un plusā vēl nāk tikko pārdzīvotie pusaudža gadi, kad domā, ka var darīt kā gribās, jādzīvo tikai saskaņā ar sevi un visi pārējie ir garlaicīgi un viņu ieteikumi ir vecišķi...
27.03.2013 23:55 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Jane-man loti patiik taa otraa kleita,kuru ieliki-tik meiteniiga un eleganta reizee.:)
28.03.2013 00:00 |

Reitings 1111
Jā, es arī sajūsmā par Jane otro kleitu :)
28.03.2013 00:02 |

Reitings 4258
Neon, etikjete vidusskolas izlaidumaa? Nopietni? Vidusskolas izlaidums buutiibaa ir tusinjshs vai pieklaajiigaakaa variantaa - balle, atkariibaa no taa, ko taalaak dara absolventi un kaa skola pozicionee sho notikumu. Manaa skolaa bija balle, par kuras norisi informeeta neesmu, bet, spriezhot peec citaam muusu skolas balleem, atmosfeera vareetu buut bijusi tikpat nenopietna, taapat arii skolotaaji vairakaart uzsveerushi, ka ballee skoleeni liidz diviem, trijiem naktii iztuseejoties. Tieshi iztuseejoties, neviens neliek uzsvaru uz pieklaajiibu un formaalo vidi, bet gan dziives izbaudiishanu, buutiibaa peedeejo pasaakumu ar skolasbiedriem. Vidusskolas izlaidums - tas nav nekaads sasniegums, taa laikaa tachu pat netiek ieguuts atestaats.

Bet, protams, kaada kuram ir gaume un kaadi kuram ir uzskati. Tas viss var atshkjirties. Iespeejams, ir skolas, kur riiko megasupersviniigu un nopietnu pasaakumu, uz kuru ierodas zhurnaalisti un Valsts prezidents, un, iespeejams, kaadam vidusskolas absolveeshana ir dziives lielaakais sasniegums.

Bez tam, arī pēc gadiem nebūtu kauns skatīties tās bildes.

Varu galvot, ka peec gadiem buus kauns skatiities bildes un noteikti juus un juusu beerni taapat iereeks par jums tai bildees. Jo mode un uzskati par to, kas ir skaists un piedieniigs, mainaas nevis tikai katram cilveekam atsevishkji, bet arii sabiedriibai kopumaa.
28.03.2013 00:22 |

Reitings 413
Reģ: 12.04.2010
Es izvēlētos kaut ko tādu - vienkāršu, taču no malas skatoties, ļoti efektīgu. :)

Pagājušajā gadā manā izlaidumā garās šifona kleitas (visās varavīksnes krāsās) bija katrai 5. meitenei, domājams, šogad nebūs savādāk.
28.03.2013 00:35 |

Reitings 2532

pēdejā pat būtu visizdevīgakā, nav pārak uzkrītoša, bet ar cut-out detaļu. Nedomāju, ka izlaidums ir ārkārtīgi svinīgs. Sakombinētu ar košas krāsas kurpēm, auskariem un viss labi. pēc tam arī kleita būtu velkama citur, ne stāvētu skapī.
28.03.2013 00:45 |

Reitings 11996
Pievakare, ok, skolu prasības gan var atšķirties. Bet oficiālā svinīgā daļa, cik zinu, ir visās skolās. Var taču pēc tam pārģērbties vai šo to savā izskatā izmainīt - pāraut ērtākus apvaus. Savādāk, no tava teksta spriežot - var jau visu noignorēt un džinsās ierasties, jo nu galu galā - who cares?... Galvenais taču ir tusiņš - piedzerties, izārdīties, varbūt ar kādu pārgulēt u.tml. Skaista kleita tam taču nav nepieciešama...

Piedod, nevaru piekrist tev! Manuprāt izlaidums ir skaists pasākums pats par sevi, vienalga kādā skolā. Un ir tikai normāli censties pēc iespējas labāk izskatīties un skaisti pavadīt pēdējo vakaru ar klasesbiedriem. Tusiņu dzīvē vēl būs gana daudz, bet pēdējais vakars skolā ir tikai viens!

Un zini, ir jau n-tie gadi pagājuši, bet man joprojām patīk kā es izskatījos 9. klases izlaidumā. Bija vērts censties! Bez tam, tas bija mans pēdējais vakars ar maniem klasesbiedriem. Un atmiņas ir ļoti gaišas. Un par savu izlaiduma izskatu es noteikti varu lepoties! Klasika nemainās tik ātri (ja vispār mainās), tāpēc klasiski tērpi vienmēr izskatās gaumīgi arī pēc vairākām paaudzēm.
28.03.2013 00:54 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Moon river gribētu redzēt kā tu viņu mazgātu, to melnbalto kleitu, bēdīga pieredze ar tādām...
28.03.2013 00:59 |

Reitings 4258
Ko lai saka - tev ir ljoti izbojaats priekshstats par vaarda "tusinjsh" noziimi vai arii tu esi tik ar dziivi neapmierinaata, ka izdomaaji paprovoceet vaardu apmainju forumaa. Citaadi neredzu jeegu tam, ka sagrozi manus vaardus - tas par dzhinsiem, dzershanu un paarguleeshanu ir kaut kaads absurds paarspiileejums, izvilkts no zila gaisa. ;)
28.03.2013 01:00 |

Reitings 2532
Annija, man liekas, ka šifons nekrāso. Nez, var jau arī iegrābties. :D Man ir melni svārki ar baltiem sāniem. Sirsniņa jau trīcēja mazgājot, bet vispar nekādu problēmu. Poliesteris, ja nemaldos.
28.03.2013 01:03 |

Reitings 11996
Nu sanāk, ka, no taviem vārdiem, tusiņa dēļ nav vērts vilkt skaistu vakarkleitu! Kā tad savādāk to lai saprot? Ko jūs tur tajā tusiņā darat, ka nevar to darīt skaistā kleitā?
28.03.2013 01:04 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nez, pievakares piedaavaataas kleitas liekaas pat ljoti piemeerotas jaunaam meiteneem uz izlaidumu. Labaak, nekaa kundziishu elegantais stils vai latvieshiem neierastaas princeshkleitas.
klasiski tērpi vienmēr izskatās gaumīgi arī pēc vairākām paaudzēm.

Iedomaajos, kaa shito neons saka savai raudoshajai mazmeitinjai, kuru vinja stuukjee iekshaa savaa vecajaa kleitaa mazmeitas izlaiduma prieksvakaraa.
28.03.2013 01:05 |

Reitings 11996
Krista, gan meita, gan mazmeita varēs vilkt ko vien vēlas, bet savu viedokli gan es neturēšu pie sevis... Un diez vai viņas gribēs vilkt lētas lupatkleitas, jo ir jaunas... Bez kundzīšu elegantā stila un latviešiem ierastām princeškleitām ir vēl arī tādas kā Jane ievietotajās bildēs.
28.03.2013 01:35 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Domaa, visiem vecaakiem ir nauda daargaam kleitaam izlaidumam? Ja ir ierobezjots budzets, taads variants ir ok.
28.03.2013 01:42 |

Reitings 4258
Nu sanāk, ka, no taviem vārdiem, tusiņa dēļ nav vērts vilkt skaistu vakarkleitu! Kā tad savādāk to lai saprot? Ko jūs tur tajā tusiņā darat, ka nevar to darīt skaistā kleitā?

:D Nevienaa vietaa nekur neteicu, ka visiem jaabuut taadai pashai gaumei vai uzskatiem kaa man. Tev droshi var buut savs viedoklis un, kaa krievi teiktu, флаг тебе в руки :)
28.03.2013 01:51 |

Reitings 171
Reģ: 13.08.2012

28.03.2013 01:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!