es arī vienmēr esmu bijusi no tām, kas klusībā pasmejas par meitenēm, kas mēnešreižu laikā čīkst un vārguļo, taču nesen piedzīvoju atgadījumu, kas liek pasaudzēt sevi.. esmu sportiste un nekad neesmu izvairījusies no fiziskās slodzes, tāpēc arī šoreiz pirmajā mēnešreižu dienā gāju uz visai augstas intensitātes treniņu ar kardio vingrojumiem. iespējams, ka tā bija tikai apstākļu sakritība, jo tajā dienā zālē tiešām bija karsti, turklāt tā nebija vēdināta, bet jau pēc pirmajām 15 minūtēm jutos tā it kā tūlīt piedzīvošu sirdstrieku. griezās galva, bija nenormāli karsti, ļoti sitās sirds un metās slikta dūša, taču kaut kā izturēju līdz nodarbības beigām, jo neesmu radusi padoties pie pirmajām noguruma pazīmēm. ja tagad būtu jāiet sportot pirmajā mēnešreižu dienā, droši vien darītu to atkal, bet izvēlētos nodarbības, kas jau tā stresā esošajam ķermenim nenodarītu ļaunumu. no drauga - profesionāla sportista par šo atgadījumu kārtīgi dabūju pa ausi, jo pie pirmajām pazīmēm, kas norāda uz kaut ko vairāk kā vienkārši nogurumu un spēku izsīkumu, aktivitātes jāpārtrauc, jo ja vien neesi profesionāle, kam rīt jāstartē olimpiskajās spēlēs, vienas dienas atpūta noteikti nepārvērtīsies riepā vai dubultzodā..